... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: co si myslite o e60 35d ?

Nedeľa, 4. Decembra 2011, 23:38

Johny1979 napísal:
Presne som čakal taketo reakcie :-) Ked tu človek napíše že je to overené aj tak tu začnete písať nezmysli o odbere prudu atd... pritom taký subwoofer bedna v kufry žerie viac :-) xlapi xlapi ako male deti, skoro ako na každom fore po internete ](*,)

Tieto reakcie su viac nez opravnene, skor ty pises ako male decko..... Ty si pisal o profi montazi a toto ma od profi poriadne daleko, co popisujes....
Postup co si napisal s cinskymi vyhrevmi z ebay a vypinacmi okopirovanymi z passatu je fasa pre feliciu ale nie pre E60 ktora ma IBS a dost problematicky a haklivy energo power-management, neustale monitorovanie stavu baterie a odberov a aj riadenie dobijanie apd.... ak ti to nieco vobec hovori...... Potom ti ludia co to maju takto nainstalovane, povedz aby sa v buducnosti necudovali ked im zacne prebijat baterku a pripadne ju uvaria do zerava, alebo rozne vypadky DSC systemu vratane hlasky o nenakalibrovanom volante, hlasky o nefunkcnych airbagoch alebo alternatore (GENERATOR FAULT), dokonca vypinanie motora pocas behu na volnobeh a odidenie najskor RJ zhavenia alebo nebodaj aj nejakej inej..... Potom ich pozdrav a povedz nech idu hladat radu na internet, kde na kazom fore ludia pisu male deti......

Ja som mal podobne problemy a pravdepodobne to sposobilo to, ze niekto predomnou dozadu nainstaloval cinske PDC a popripajal to tam......... Auto odvtedy zacalo poriadne blbnut......

Johny1979
Auto: e60 530D
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 5. Decembra 2011, 00:22

hahaha čo k tomu napísať. s takýmito oblbovačkami a strašiakmi určite zaujmeš široké publikum. nevravím že som expert na bmwčka ale ked mi tu pán dr.Experto bude tvrdiť že výhrevný panel s odberom 27W zblbne elektroniku v aute tak tu za klávesnicou smiechom popukám, ako dosť stačí mi pre dnešok. inak opakujem sa ale v e60 to už davno namontováno a bez problémov, ani ufoni nevyskákali z pod kapoty ani ježiš sa neuvaril na sedačkách. A ešte k tej made in china poslal som ten link len ako príklad, su aj z japan, south korea, america atd... (ale inak všetko je aj tak made in china, aj tie čo budu zabalené v krabici na pulte v nemeckom butiku so štitkom made in germany, ale to je iná téma. a samozrejme su aj iné prepínače a ovladače nielen vo VW štýle )
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 5. Decembra 2011, 03:23

Johny1979 napísal:
hahaha čo k tomu napísať. s takýmito oblbovačkami a strašiakmi určite zaujmeš široké publikum. nevravím že som expert na bmwčka ale ked mi tu pán dr.Experto bude tvrdiť že výhrevný panel s odberom 27W zblbne elektroniku v aute tak tu za klávesnicou smiechom popukám, ako dosť stačí mi pre dnešok. inak opakujem sa ale v e60 to už davno namontováno a bez problémov, ani ufoni nevyskákali z pod kapoty ani ježiš sa neuvaril na sedačkách. A ešte k tej made in china poslal som ten link len ako príklad, su aj z japan, south korea, america atd... (ale inak všetko je aj tak made in china, aj tie čo budu zabalené v krabici na pulte v nemeckom butiku so štitkom made in germany, ale to je iná téma. a samozrejme su aj iné prepínače a ovladače nielen vo VW štýle )

Sam si povedal ze niesi expert na bmw. TOto nie su oblbovacky a ani strasiaci a ani ja nemam dovod niekoho oblbovat, alebo zaujimat cele siroke publikum. To asi ty budes skor z tejto sorty ludi a dr.experta, ufonov a jezisa a podobne hlasky si nechaj do krcmy alebo na azet pokec ked do toho hovno vidis. Ja vychadzam z toho co som videl a ai a z toho ako to je v reale a ak mas nieco proti tomu, tak si postuduj na WDS technicke popisy powermanagementu E60, Bit Serial Data zbernice, Inteligent Battery Senzoru a podobne a adresuj tieto reci vyvojarom BMW.
Potom ked budes mat s dannymi vecami problemy a zacne ti haluzit auto tak k tomu pricuchnes aj ty....... Vela stastia potom s hladanim problemu a ked sa tu zastavis na kus reci, tak ti to potom vysvetlim obsirnejsie preco je to tak. Alebo prides do servisu alebo za niekym co sa v tom vyzna to riesit a prva vec co spravi bude ze odtial ten ancabel vyjebe prec.....
PRedstav si ze aj pri vymene baterie za novu sa musi zaregistrovat nova bateria a jej kapacita a typ cez diagnostiku a auto si vytvara specialne adaptacne hodnoty jej vyuzivania a rozdelenia odberov apd.... No to ti tu vysvetlovat nemusim, to si mozes pozriet aj sam. Vyhrev sedadiel je riadeny cez RJ a ma aj tepelne senzory a kontrolu odberov.... Ja som mal v aute doinstalovane cinske parkovacie senzory vzadu pripojene nejakym debilom a skoncilo to uvarenim baterie ktoru system zacal prebijat, odidenim IBS a RJ zhavenia. A system vtedy hlasis GENERATOR MECHANICAL FAULT aj ked altik bol 100% ok. Nayvse to sem tam vyhodilo aj DSC a chybu nakalibrovania volantu a to vsetko pravdepodobne kvoli tymto senzorom..... Asi to nie je len tak prenic-zanic a ani ja som to nevymyslel. Ale je mi uplne fuk ci si tam niekto pripoji vyhrev sedadiel, ci dokonca kolovratok na vyrobu energie alebo co.... ja len hovorim fakty ktore su take ake su.....

jurasek
Autor témy
Auto: E46 sedan 320d 330xi
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 5. Decembra 2011, 07:13

Chlapci precitajte si nazov temy !!! uz ste s tym na tomto fore trapny !!, ked sa chcete hadat alebo riesit uplne ine veci v danych temach tak si vytvorte temu voloviny bez ofiny , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ](*,)

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 5. Decembra 2011, 09:49

jurasek napísal:
Chlapci precitajte si nazov temy !!! uz ste s tym na tomto fore trapny !!, ked sa chcete hadat alebo riesit uplne ine veci v danych temach tak si vytvorte temu voloviny bez ofiny , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ](*,)

napisem ti to zas a znova...na tu 535d sa vyser a hladaj inu...je ich vsade plna prdel...
nechapem preco sa stale na nu pytas dookola...bol si ju aspon pozriet? Alebo co cakas, ze ti k nej nove este niekto napise? Ked ju tak velmi chces, chod ju konecne aspon pozriet :) A potom napis dalsie dojmy...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jurasek
Autor témy
Auto: E46 sedan 320d 330xi

Pondelok, 5. Decembra 2011, 14:26

napisem ti to zas a znova...na tu 535d sa vyser a hladaj inu...je ich vsade plna prdel...
nechapem preco sa stale na nu pytas dookola...bol si ju aspon pozriet? Alebo co cakas, ze ti k nej nove este niekto napise? Ked ju tak velmi chces, chod ju konecne aspon pozriet :) A potom napis dalsie dojmy...[/quote]

Neviem kde si videl ze sa znovu na nu pytam!!! Len som napisal tym ..... neviem ako ich mam nazvat , co sa tu stale hadaju a veci ktora s touto temou nema nic spolocne !!!

voMacK

Pondelok, 5. Decembra 2011, 15:36

pisal som ti to hned na zaciatku tohto vlakna...a dalsi tiez..nehovoriac o tom, ze si to vycapil aj do nakupnej poradne [kde to samozrejme patri, ale ved to je fuk :) ]
proste mne na tom aute nieco nesedi...a evidentne nie som sam...preco ho nejdes aspon kuknut, ked sa ti tak paci?
takto tazko cez internet nad nim spekulovat
-- P.R.

voMacK

Streda, 7. Decembra 2011, 17:41

Johny1979: tieto tvoje prispevky patria skor do vtipov, nez do technickej sekcie...ale ved kludne si do auta nadalej naverimboha montuj cinske smejdy z ebay-u...ono sa ti casom isto odvdaci :)

p.s. Nic v zlom, ale kazdy, kto do tychto aut co i len trosku vidi vie, ze su kurefsky haklive na prakticky akykolvek zasah...
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Streda, 7. Decembra 2011, 21:55

Mňa by zase celkom zaujímalo, ako má auto ošetrené to, že si zapojíš nejaký spotrebič do 12V zásuvky? Nejebne mu z toho? :D
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK

Streda, 7. Decembra 2011, 23:10

mexican napísal:
Mňa by zase celkom zaujímalo, ako má auto ošetrené to, že si zapojíš nejaký spotrebič do 12V zásuvky? Nejebne mu z toho? :D

:mrgreen: :mrgreen: Sak to je normalna origo zastrcka, o ktorej auto vie...to je jak keby mu malo zajebat ked si pustis svetla :)
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Streda, 7. Decembra 2011, 23:22

však ale potom sa tie sedačky dajú osrať tak, že sa zapoja tak, aby si auto myslelo že sa berie šťava zo zásuvky.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 08:57

no sak kebyze ich jebnes do tej zastrcky tak zrejme hej...ale chalnisko tu splietal, ze sa surovo nakabluje na baterku..
-- P.R.

Johny1979
Auto: e60 530D
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 10:01

:-) ja sa tu už iba smejem ako poniektorý robia z e60 vesmírnu loď enterprise, pre všetkych neveriacich tomášov a bojkov, stačí zajsť do tesca, metra, kauflandu hockde, kupte si jednu podušku za 12€ zapojte si ju a čakajte ako Vám auto zblne, zhorí, zniči sa baterka, budiki prestanu ukazovať, Ecu sa vymaže atd ..... =D> =D> =D> =D> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [-X ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Obrázok

MateX3
Auto: firemné :-)

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 18:51

No pokiaľ je spotrebič certifikovaný (certifikačnou autoritou typu SGS,EVPU,Anbotek) pre dané použitie vo vozidle, teoreticky by sa nič nemalo stať. No neviem si predstaviť, že by niekto rozoberal sedačky a ešte k tomu kožené a už vôbec nie dorábať do takého vozu výhrev.
Ovšem, nič by sa nemalo stať, pokiaľ to bude inštalované profesionálne a bude to kvalitný produkt.

Pokiaľ to nemá certifikát alebo pôvod takého výhrevu je krajina CN alebo TW, skôr by som sa obával bezpečnosti.

A myslím, že som teraz zabil pár minút písaním tohto príspevku, lebo to nemá význam. Vyj.. sa na ten kus a hľadaj s výhrevom, keď chceš auto s výhrevom. Logika ne?! :-)

baworo535d
Auto: BMW F10 535D
Kraj: Košický

Piatok, 9. Decembra 2011, 10:44

MateX3 napísal:
A myslím, že som teraz zabil pár minút písaním tohto príspevku, lebo to nemá význam. Vyj.. sa na ten kus a hľadaj s výhrevom, keď chceš auto s výhrevom. Logika ne?! :-)

+1 :wink:
F10 535d alpinweis Obrázok
EX: X6 4.0D E71 black M- interier
Yamaha R1 2007 black gold
EX:535D E60 M-Packet M19"172-black, M18"135-black

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní