... všetko o BMW ...
Johny1979 napísal:Presne som čakal taketo reakcie :-) Ked tu človek napíše že je to overené aj tak tu začnete písať nezmysli o odbere prudu atd... pritom taký subwoofer bedna v kufry žerie viac :-) xlapi xlapi ako male deti, skoro ako na každom fore po internete
Johny1979 napísal:hahaha čo k tomu napísať. s takýmito oblbovačkami a strašiakmi určite zaujmeš široké publikum. nevravím že som expert na bmwčka ale ked mi tu pán dr.Experto bude tvrdiť že výhrevný panel s odberom 27W zblbne elektroniku v aute tak tu za klávesnicou smiechom popukám, ako dosť stačí mi pre dnešok. inak opakujem sa ale v e60 to už davno namontováno a bez problémov, ani ufoni nevyskákali z pod kapoty ani ježiš sa neuvaril na sedačkách. A ešte k tej made in china poslal som ten link len ako príklad, su aj z japan, south korea, america atd... (ale inak všetko je aj tak made in china, aj tie čo budu zabalené v krabici na pulte v nemeckom butiku so štitkom made in germany, ale to je iná téma. a samozrejme su aj iné prepínače a ovladače nielen vo VW štýle )
jurasek napísal:Chlapci precitajte si nazov temy !!! uz ste s tym na tomto fore trapny !!, ked sa chcete hadat alebo riesit uplne ine veci v danych temach tak si vytvorte temu voloviny bez ofiny , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mexican napísal:Mňa by zase celkom zaujímalo, ako má auto ošetrené to, že si zapojíš nejaký spotrebič do 12V zásuvky? Nejebne mu z toho?
MateX3 napísal:A myslím, že som teraz zabil pár minút písaním tohto príspevku, lebo to nemá význam. Vyj.. sa na ten kus a hľadaj s výhrevom, keď chceš auto s výhrevom. Logika ne?! :-)