Nazdar...Da sa to rozobrat, mal som to rozobrate, daval som na origo zapalovac odrusovanie. Mal som Transmitter a bolo pocut bzucanie z alternatora (ked som pridal, bolo pocut jemne pisaknie priamo umerne otackam)... S transmitterom som bol celkom spokojny, ale problem je vzdy ak ides dalej od domu... radia maju rozne frekvencie v roznych krajoch... je neuveritelny problem najst "prazdne" miesto..ano najdes, ako pisali chalani vyssie 108mHz je ok, ale iba kym jazdis "doma" ak ides dalej, zacnu sa ti tam miesat poliaci, cesi a ina haved :) A babrat sa s tym pocas jazdy sa neda...neuveritelne mi to liezlo na nervy...a pozitok z jazdy alebo oblubenej pesnicky ziadny, iba nervy...naozaj...
A miesto a kable a osvetleny cely kokpit modrou ledkou v noci, ze nic nevidis.... tak som to VYSMARIL.... teraz mam od Crumara radio a neuveritelna spokojnost..interier hned "omladol" a vsetko mam pokope. Radio, Handsfree, GPS, Cuvacia kamera,CD, DVD, MP3, SD karty, USB...atd atd... Bolo to sice drahsie (proti transmitteru podstatne drahsie) ale vysledok neporovatelny...
Neznasam prerabky original interieru... Sorry chlapi ale ked bvidim ,ze tam ma niekto 1 din Xplod alebo nieco s vysuvnou obrazovku, je mi na GRC... to ze radio je vyosene, trci z palubovky...FUJ... ako pisem Sorry chalani, ale mne to jednoducho ide proti srsti

No ale aby som sa vratil k tvojej prvotnej otazke... ANO rozobrat sa to da...celkom jednoducho.
Manzeta radiacej paky je iba zaskocena. Ked ju potiahnes, vytiahnes to aj s ramikom na ktorom manzeta drzi...(rovnako ako na rucnej brzde)
pod tymto ramikom su dve skrutky. Tie drzia ramik okolo radicky (ramik v ktorom su tlacidla na ovladanie okien).
Dalej v podstate nemusis rozoberat, na popolniku su "autokonektory" nieje to napajkovane a ak vyberies kastlik s popolnikom, budes mat celkom pristup. Ak to chces rozoberat dalej, musis vybrat radio a panel klimy...lebo dalsie skrutky su z vrchu , tu je problem s vyfukom kurenia v strede (ja som si tam skoro prsty odtrhol) nejde to tak lahko ako na videu z YOU tube :).... rovnako aj panel klimy...BOHA TO DRZALO AKO PRILEPENE...
http://www.youtube.com/watch?v=h9Eg7ZXez0cPripadne
http://www.youtube.com/results?search_q ... 09l2.5l7l0Ja som kukol par videi a hned som mal aspon prehlad co ma caka... verim ze aj tebe pomoze...
P.S: Kasli na transmitter. Ak mas moznost, radsej AUX vystup na priamo... Alebo elegantne (sice "draho") nove radio..
Nazdar.
Nech zije zadny nahon...