... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BavoracikE46
Autor témy
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

Prerabka Transmitter

Utorok, 29. Novembra 2011, 19:16

caute chcem si kupit trasmitter a dat ho do bmw e46 ale chcem kupit aj predlzovak a napojit ho na zapalovac na kable od zapalovacu a cely zapalovac umiestnit inde podlaktovu opierku aby som mohol normalne zatvarat ten kastlik kde je teraz zapalovac potrebujem vediet ako vybrat ten kastlik a ci je mozne aj ten zapalovac nejako rozobrat nejaky navod rady poprosim vas.

stangto
Auto: e46 316i
Kraj: Bratislavský

Re: Prerabka Transmitter

Streda, 30. Novembra 2011, 21:25

na otazku ti sice neodpoviem ale tiez som kupil transmitter, najdrahsi aky mali, vravim si bude asi dobry aj zvuk bude dobry...
hroza nikomu neodporucam tolko prace pre teba s tou prerabkou a nakoniec mozno budes nadavat ako ja... si pozicaj od niekoho a vyskusaj na dlhsej trase ako sa ti budu miesat stanice do signalu...

BavoracikE46
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 19:40

no ved som sa rozhodol ze to balim som nasiel adapter na aux ktory napojim miesto mojho zleho cd menica a stoji len 46eur takze paradicka a zvuk je kvalitny lepsi ako na transmittri

stangto
Auto: e46 316i

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 20:07

:thumbup: urcite lepsie riesenie

michaltt
Kraj: Košický

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 20:28

ja mam sencor transmitter za 12eur, 108hz na radiu aj transi a hra to ciste. Na zvuk som puntickar kedze cez 10 rokov sa venujem hudobnej produkcii. Samozrejmie nie je to uplne ciste ako z CD ale ten jemny sum medzi tym, ako sa striedaju tracky je zanedbatelny a minimalny. Navyse ked ides autom,pocujes motor,auto a kopec inych zvukov.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

BavoracikE46
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 21:09

ved mne by ten transmitter stacil bohate ja mam zase problemi zo sluchom takze si na super hudbu nepotrpim ale zas si potrpim na take veci ako to ze ked budem mat ten transmitter zapojeny tak nezavriem ten kastlik a to mi strasne vadi.

michaltt
Kraj: Košický

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 22:00

BavoracikE46 napísal:
ved mne by ten transmitter stacil bohate ja mam zase problemi zo sluchom takze si na super hudbu nepotrpim ale zas si potrpim na take veci ako to ze ked budem mat ten transmitter zapojeny tak nezavriem ten kastlik a to mi strasne vadi.

to aj mne, ale su aj transmittre ktore sa daju nabit doma a potom ti to vydrzi niekolko hodin.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 6. Decembra 2011, 23:49

Nazdar...Da sa to rozobrat, mal som to rozobrate, daval som na origo zapalovac odrusovanie. Mal som Transmitter a bolo pocut bzucanie z alternatora (ked som pridal, bolo pocut jemne pisaknie priamo umerne otackam)... S transmitterom som bol celkom spokojny, ale problem je vzdy ak ides dalej od domu... radia maju rozne frekvencie v roznych krajoch... je neuveritelny problem najst "prazdne" miesto..ano najdes, ako pisali chalani vyssie 108mHz je ok, ale iba kym jazdis "doma" ak ides dalej, zacnu sa ti tam miesat poliaci, cesi a ina haved :) A babrat sa s tym pocas jazdy sa neda...neuveritelne mi to liezlo na nervy...a pozitok z jazdy alebo oblubenej pesnicky ziadny, iba nervy...naozaj...

A miesto a kable a osvetleny cely kokpit modrou ledkou v noci, ze nic nevidis.... tak som to VYSMARIL.... teraz mam od Crumara radio a neuveritelna spokojnost..interier hned "omladol" a vsetko mam pokope. Radio, Handsfree, GPS, Cuvacia kamera,CD, DVD, MP3, SD karty, USB...atd atd... Bolo to sice drahsie (proti transmitteru podstatne drahsie) ale vysledok neporovatelny...

Neznasam prerabky original interieru... Sorry chlapi ale ked bvidim ,ze tam ma niekto 1 din Xplod alebo nieco s vysuvnou obrazovku, je mi na GRC... to ze radio je vyosene, trci z palubovky...FUJ... ako pisem Sorry chalani, ale mne to jednoducho ide proti srsti :(

No ale aby som sa vratil k tvojej prvotnej otazke... ANO rozobrat sa to da...celkom jednoducho.

Manzeta radiacej paky je iba zaskocena. Ked ju potiahnes, vytiahnes to aj s ramikom na ktorom manzeta drzi...(rovnako ako na rucnej brzde)
pod tymto ramikom su dve skrutky. Tie drzia ramik okolo radicky (ramik v ktorom su tlacidla na ovladanie okien).

Dalej v podstate nemusis rozoberat, na popolniku su "autokonektory" nieje to napajkovane a ak vyberies kastlik s popolnikom, budes mat celkom pristup. Ak to chces rozoberat dalej, musis vybrat radio a panel klimy...lebo dalsie skrutky su z vrchu , tu je problem s vyfukom kurenia v strede (ja som si tam skoro prsty odtrhol) nejde to tak lahko ako na videu z YOU tube :).... rovnako aj panel klimy...BOHA TO DRZALO AKO PRILEPENE...

http://www.youtube.com/watch?v=h9Eg7ZXez0c

Pripadne

http://www.youtube.com/results?search_q ... 09l2.5l7l0

Ja som kukol par videi a hned som mal aspon prehlad co ma caka... verim ze aj tebe pomoze...

P.S: Kasli na transmitter. Ak mas moznost, radsej AUX vystup na priamo... Alebo elegantne (sice "draho") nove radio..

Nazdar.

Nech zije zadny nahon...

BavoracikE46
Autor témy

Streda, 7. Decembra 2011, 19:06

no bohuzial budem to riesit len transmitterom lebo mne sa tam neda pripojit ani grom ani xcarlink ani nic jedine dozadu do kufra a nechem to tak riesit a je to drahe nasiel som transmitter co funguje na baterie je sice drhasi ako klasicky ale nevadi a funguje na sposobe zapojim vzkrz aux do telefonu na telefone zapnem FM funkciu a naladim tam frenkvenciu ako aj na autoradi a co sa tyka toho tak casom ak budem s autom spokojny tak urcite planujem navigaciu 2din.

ice.blade

Streda, 7. Decembra 2011, 19:11

BavoracikE46 napísal:
no bohuzial budem to riesit len transmitterom lebo mne sa tam neda pripojit ani grom ani xcarlink ani nic jedine dozadu do kufra a nechem to tak riesit a je to drahe nasiel som transmitter co funguje na baterie je sice drhasi ako klasicky ale nevadi a funguje na sposobe zapojim vzkrz aux do telefonu na telefone zapnem FM funkciu a naladim tam frenkvenciu ako aj na autoradi a co sa tyka toho tak casom ak budem s autom spokojny tak urcite planujem navigaciu 2din.

na akom telefone zapnes aku FM funkciu? to co je za transmiter? nemylis si pojmy s dojmy? preco by si si nemohol dat emulator cd changera dice, dension, intravee, xcarlink? spravis si predlzovaci kabel zo zadu do predu, potiahnut ho je 2 hodinova robota, emulator changera nechas v kastliku a bude to fajn... myslis ze ta bude bavit prepinat si MP3 na transmiteri? lebo inak ho ovladat nebudes moct... leda zeby mal ten transmiter aux vstup alebo bluetooth a spojis ho s telefonom tak potom prehadzujes sklatby priamo cez telefon... emulator ta vyjde na 100 eur, kvalitny transmiter na 80... a mas to 100% vs 15% (transmiter)

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:56, upravené celkom 1 krát.

BavoracikE46
Autor témy

Streda, 7. Decembra 2011, 20:44

http://www.alza.sk/belkin-transmitter-t ... 242050.htm
http://www.youtube.com/watch?v=u8oEvbXaPts
toto je ten transmitter tak si to kukni ako to funguje celkom zaujimave to je...

ice.blade

Streda, 7. Decembra 2011, 21:02

aha cize len prevadza analogovy signal na FM vlny... cena hovori o kvalite sama za seba ;) kolko myslis ze ti tam vydrzia baterky?

BavoracikE46
Autor témy

Streda, 7. Decembra 2011, 21:05

vies co poviem ti tak ze mal som ten najlacnejsi transmitter za 10euro Sencor a hral mi dobre nakolko ja mam problemi zo sluchom tak si myslim ze mi to vydrzi a baterky vydrzia cca 3-4dni zalezi od pouzivania baterky neni problem nabijat :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných