... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

jerro
Autor témy
Auto: Bmw E36 cabrio
Kraj: Prešovský

info o cupsystems.sk

Utorok, 6. Decembra 2011, 11:23

zdravim,potrebujem pomoc.dosla mi dnes zasielka od firmy cupsystems.sk,lenze dosiel mi uplne iny tovar od inej firmy.nechapem tomu.ide oto,ze cakam tak isto zasielku,za rovnaku cenu,ktora prisla teraz.no len som uz volal do tej firmy a oni mi to budu posielat az dnes.do cupsystems sa nemozem dovolat,nefunguje ani stranka,ani mail...ci ma niekto s tym skusenosti

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Re: info o cupsystems.sk

Utorok, 6. Decembra 2011, 12:11

to budu hadam nejaky ojebavaci !!!
Niekde si hadam zistili, ze si si cosi objednal, tak ti nieco podobne za rovnake peniaze poslali aj oni, mozno sa chytis a zaplatis to, no a ty si sa chytil.
Podla obchodneho zakonnika mas narok na vratenie tovaru do siedmich dni. Posli im to spat, budes mat o tom aspon doklad, ze si tak urobil. Ak to nepreberu, posli na nich obchodnu inspekciu, policiu atd.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

jerro
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 12:15

ved to ma napadlo hned...ale dovolal som sa chlapikovi,vraj je na dovolenke.pozajtra mam zavolat.ale skade oni moju adresu maju a odkial vedeli,ze cakam zasielku za rovnaku cenu...do pi.i??

jerro
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 12:17

no viem aj,ze do 7 dni mozem vratit bez udania dovodu,myslim.ale ak im poslem naspet a peniaze mi neposlu,tak nebudem mat ani jedno...ci aj ja dobierkou mam poslat naspet?

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Utorok, 6. Decembra 2011, 21:43

no toto ani ja neviem.
skus zavolat na obchodnu inspekciu ci ti tam neporadia ako postupovat v takomto pripade.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných