Sobota, 3. Decembra 2011, 19:26
ach jaj....
sme radi, ze sa tesis z novej kupy a vsetci ti prajeme nech ta auto poslucha... no povedze samotnou vyhodnou kupou nie je vyhrate, uvidis po 5-10tis km ci sa daco sere alebo nie, ci vsetko funguje ako ma, km by som ja osobne neriesil to ma moc nezaujima, skor sa opytam ked si bol v bawarii pozreli ste aj tie vstreky a robilo sa poriadne meranie? ci len nacitanie zavad a cau? lebo ku km tolkoto: radsej si kupim auto s 250-300tis km ktore ma zdokladovanu vymenu vstrekov tesne pred predajom, ako so 190tis km a čakať či to pride - pokazia sa alebo nie? no obcasnou spravnou diagnostikou sa da kontrolovat ako tie vstreky na tom su cize mozes odhalit vopred odchadzajuci...
len na okraj ja mam TDI 81kw rotacku jazdim cca3tis mesacne tj - do 40tiskm rocne a nemenil by som to za 3lit diesel. aspon nie cca 10rocny stary, len z dovodu ze rotacky su na udrzbu fakt jednoduche, aj ked je pravda ze radsej by som tych 40tis km prdel vyvazal v bawe no asi sa bojim udrzby...
takze na zaver snad si kupil dobre a budes spokojny velmi ti to prajem, davaj bacha aku naftu tankujes a jazdi vela km, potom daj vedet ako pokracujes s autom ako si spokojny po kolko km sa co menilo a ako poslucha,mozno nakonec aj ja predam mojh galaxika a pojdem do pohodlnejsieho hltaca km no zatial to necham asi tak

EDIT: to ze ti povedal,ze mu volal novy zaujemca a nuka viac
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
len z principu by som mu povedal ze nech to teda preda jemu ked mu dava viac, a ked to nezobere on nech sa zas ozve, a ja by som mu ponukol o 100e menej ako bola dohoda, len koli sprostym reciam a trapnemu telefonatu (naviac ked to kupil za 2tis aj tak je na tom ziskovy) podla mna je to blbost ze bolo za 2jku, lebo byvalemu majitelovi by dali viac aj v AAAauto a mal by lova hned, ale budiš...
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe