... všetko o BMW ...
lachimus napísal:takze pisem svoje skusenosti:
zatial som tankoval 3krat, priemerna spotreba plynu po jednotlivych tankovaniach:
1) 8,7
2) 9,0
3) 8,5
priemer 8,7 L plynu na 100 km je podla mna na jazdu s 530i (90% mesto) veeelmi dobra spotreba!!!
lachimus napísal:detektiv Oriesok
Jurildo napísal:ja neviem no ja mam sice 540 a v automate, ale aj ked sa rozkrajam a jazdil by som ako dochodca to mesto pod 14 asi nezajazdim... a teraz jazdim tak 15.5 lebo jazdim normalne/svizne a je zima. proste nechapem, ako sa da jazdit za 8.5 na 3 litri. naucte ma to na mojom a budem mat mesto za 10.5 v kazdom pripade gratulujem k takym spotrebam
lachimus napísal:takze pisem svoje skusenosti:
zatial som tankoval 3krat, priemerna spotreba plynu po jednotlivych tankovaniach:
1) 8,7
2) 9,0
3) 8,5
priemer 8,7 L plynu na 100 km je podla mna na jazdu s 530i (90% mesto) veeelmi dobra spotreba!!!
lachimus napísal:nebudem vas presviedcat o niecom, comu nechcete verit
lachimus napísal:a presne takto "koncia" vsetky fora![]()
clovek napise nejaku vlastnu skusenost, ostatni sa do neho pustia ako osi....
mne je uplne jedno, ci mi verite alebo nie, napisal som len vlastnu skusenost s mojim autom a LPG a beriem, ze sa vam to nepaci
je pravda, ze tu spotrebu som napisal bez spotreby benzinu, ale mne zopina plyn max. do 2 km, co myslim, ze nejakym extra sposobom spotrebu neovplyvni
malo by byt v zaujme adminov a hlavne nas, aby toto forum bolo zmysluplne a bez "urazok"....skusme sa zamysliet