... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
arg7
Autor témy
Auto: E46 320d limo
Kraj: Košický

Spadnute auto E46 320d

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 18:00

Dnes sa mi stala pre mna velmi kuriozna a hlavne smutna zalezitost. Rano som sa dopravil do roboty a po 8h, pocas ktorych auto stalo mi auto doslova spadlo na jednej strane vpredu. Koleso mi automaticky zacalo suchat o spodok kasne. Poculi ste uz ,ze by sa to niekomu stalo?? Auto bolo nezatazene pocas statia takze tomu absolutne nechapem.. :( Pruzina bola dost znicena... Neviete co to mohlo sposobit? Vytiekol mi tlmic? Prasklo ulozenie?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Spadnute auto E46 320d

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 19:13

No, asi praskla pružina alebo jej uloženie na tlmiči.. však to kukni poriadne... každopádne buď rád že sa ti to nestalo počas jazdy, to by mohlo dopadnúť ovela horšie... a samozrejme to daj riadne opraviť, vymeniť všetko podozrivé, vadné aby si už niečo podobné nezažil... možno budeš prekvapený aké biedne diely tam niekto dal, aby ušetril...

arg7
Autor témy
Auto: E46 320d limo
Kraj: Košický

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 19:33

No predchadzajuci majitel nebol clovek, ktory by na to nemal takze snad nie. Skor tipujem, ze to vsetko bolo povodne a nemenene..uvidim, zajtra budem mudrejsi. Este taka blba otazka..ked sa meni tlmic, musi sa menit automaticky aj druhy (pravy/lavy) ?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 3. Decembra 2011, 11:02

Tlmiče men v pare,aj struny......videl som prasknutu zadnu pružinu skoro na kažom 5 bmw,ale prednu,tak to som ešte nevidel.....daj to pozriet všetko..
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných