... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: VAHY DISKOV skoro vsetkych znaciek...

Utorok, 11. Októbra 2011, 15:18

slevin napísal:

pocuj holubok, no radsej z marsu jak z ... :D

holubok bol ten co ta robil. Ak mas nejake geograficke averzie vyplyvajuce zo svojho podpriemerneho IQ, nizkeho veku, svojej zlej socialnej situacie, nesolventnosti, bezmocnosti a podobne, tak kludne o tom napis. Ludia zo slovenska si to radi precitaju. A dam ti jednu dobru radu, hodnot pri tom predovsetkym sam seba.

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Októbra 2011, 15:36

chlapci, nechcem sa vam starat do zaujimavej debaty, ale podla mna jebte na to :idea:

nechcel som tu vyvolavat ziadny flame ani nic podobneho, moj koment bol mysleny v ramci srandy, takze klud, toto nikam nevedie :D
F11 525d
E70 35d

slevin
Autor témy

Utorok, 11. Októbra 2011, 18:04

airbone napísal:

holubok bol ten co ta robil. Ak mas nejake geograficke averzie vyplyvajuce zo svojho podpriemerneho IQ, nizkeho veku, svojej zlej socialnej situacie, nesolventnosti, bezmocnosti a podobne, tak kludne o tom napis. Ludia zo slovenska si to radi precitaju. A dam ti jednu dobru radu, hodnot pri tom predovsetkym sam seba.

ale holubok sa jak rozpisal :) pomahal ti s tym aj tato?
nechcel som ist do extremov ale ked utocis na rodinu tak asi si fakt prijebany zebrak s iq let handry. a jak vidim teba musel robit iny idiotko ked sa takto prezentujes. nech to cita kto chce mne je to u riti. a tvoje dobre rady davaj doma ked to potrebujes.
nenervac pri tom popcitaci sam si za to mozes...
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

fortunes
Kraj: Trnavský

Utorok, 11. Októbra 2011, 18:40

slevin napísal:

nechcel som ist do extremov ale ked utocis na rodinu tak asi si fakt prijebany zebrak s iq let handry. a jak vidim teba musel robit iny idiotko ked sa takto prezentujes. nech to cita kto chce mne je to u riti. a tvoje dobre rady davaj doma ked to potrebujes.

Neda mi nereagovat, kedze sa tu pekne nahanaju prispevky a je to "cele" OT. Tak si len dovolim zastat airbone-a, kedze na Teba neutocil, ale Ti len s patricnym nadhladom zreleho cloveka odkazal, ze ak Ta nieco v zivote trapi, tak treba najprv najst chybu v sebe a az potom ukazovat prstom na inych. Ak si to nepochopil a v istom stave zlosti si mu musel samozrejme ihned odpisat, tak mi Ta je luto. Prepac.

slevin
Autor témy

Utorok, 11. Októbra 2011, 19:27

fortunes pozri dal som sem nieco v prvom prispevku co si myslim ze je uzitocne a nemyslim si ze treba do toho rypat za kazdu cenu.
M36R
F11 525xd

maiki
Auto: 02" E46 320d

Utorok, 11. Októbra 2011, 19:36

how about a nice big cup of shut the fuck up !!!! !!think before you say something stupid!!
preco skoro kazda tema musi koncit hadkou ](*,)

airbone sak ked to teba nezaujma, tak to necitaj, vyhni sa tomu, ignoruj to... ked si ty spravis temu o tych svojich elektronickych babrackach ja to tiez necitam, lebo ma to nezaujma... nepisem ale ze to je zbytocne ked to nezaujma mna...

myslim ze je tu kopa alebo ovela vecsia kopa tem ktore by tu byt nemuseli, toto suvisi s autami, ked to niekho zaujma tak si pozre a hotovo... a ja to asi v zivoze nevyuzijem,ale rad som si to pozrel...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

airbone

Streda, 12. Októbra 2011, 00:17

slevin napísal:

Pocuj kamarat, viem ze mas doma silnu klavesnicu a cez kabel si velky sef a vysoko uznavana osobnost, navyse s genialnou geografickou polohou. Ja som ta neurazal, len som povedal svoj nazor ze tento prispevok je dlhy a nanic, pretoze naco nam tu je vaha diskov z vozidla napriklad ako ACURA alebo AUDI A4???? Mas dojem zeby ich tu niekto obuval na BMW??? Ma to asi taku obrovsku hodnotu pre ludi tuto, ako vediet priemer kolesa na cirkulari.
Takze nemyslim si ze som urazil tvoje vysokopostavene ego a zazemie. No ty si zacal s urazkami na adresu na ktorej byvam. PReto som ti napisal ze zacni najprv hotnotit seba, a az potom ludi podla geografickej polohy nasej obrovskej krajiny. Pretoze ludia co maju take nazory ako prezentujes ty, skor disponuju velmi chabym rozumovym vybavenim ako nejakymi argumentami alebo su taki neprisposobivi zdeprimovani chudaci, ze sa musia utesovat takymito nazormi. To ti potvrdi aj tvoj lekar. Bolo to ubohe, tak ako nazyvat niekoho koho nepoznas "prijebanym zebrakom" a "idiotkom", alebo holubkom. Husy si so mnou nepasol ani nahodou a toto by si si mal nechat pre kolegov z osobitnej skoly. Nech tu ja pisem kolko chcem OT, vzdy je to s nadhladom a zdravou davkou ironie, ale nikdy som tu nikomu nenadaval do prijebanych zebrakov. Na takuto oplzlu fintu spoza klavesnice sa moze ulakomit len taky chudak ako si ty. To len vypoveda o tvojej ubohej alebo ziadnej inteligencii a tazko rozvinutej demencii. Potrebujes surne pomoc. KEd si frajer za klavesnicou, je to super, tam mozes vynadat komukolvek a akkymkolvek oplzlym sposobom, lenze v realite taketo finty radsej neskusaj, lebo raz to moze pre teba skoncit zle.
Naposledy upravil/-a airbone v Streda, 12. Októbra 2011, 15:37, upravené celkom 1 krát.

M3driver

Streda, 12. Októbra 2011, 11:35

chlapci vychadnite, nech to tu nezmazu, podla mna je to tema k veci, ja som tam nasiel napr. vela uzitocnych info (niektori maju aj ine auta ako slavne nesmrtelne beemwee). je tu kopa inych sraciek na fore, keby bola polovica aspon tak k veci ako toto, bolo by tu cistejsie a clovek by sa nemusel prehrabavat odpadom...

diky slevin
M3 -> Ducati

slevin
Autor témy

Streda, 12. Októbra 2011, 13:43

nazory normalnych ludi. maiki, m3driver.
M36R
F11 525xd

slevin
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 06:56

airbone napísal:

Pocuj kamarat, viem ze mas doma silnu klavesnicu a cez kabel si velky sef a vysoko uznavana osobnost, navyse s genialnou geografickou polohou. Ja som ta neurazal, len som povedal svoj nazor ze tento prispevok je dlhy a nanic, pretoze naco nam tu je vaha diskov z vozidla napriklad ako ACURA alebo AUDI A4???? Mas dojem zeby ich tu niekto obuval na BMW??? Ma to asi taku obrovsku hodnotu pre ludi tuto, ako vediet priemer kolesa na cirkulari.
Takze nemyslim si ze som urazil tvoje vysokopostavene ego a zazemie. No ty si zacal s urazkami na adresu na ktorej byvam. PReto som ti napisal ze zacni najprv hotnotit seba, a az potom ludi podla geografickej polohy nasej obrovskej krajiny. Pretoze ludia co maju take nazory ako prezentujes ty, skor disponuju velmi chabym rozumovym vybavenim ako nejakymi argumentami alebo su taki neprisposobivi zdeprimovani chudaci, ze sa musia utesovat takymito nazormi. To ti potvrdi aj tvoj lekar. Bolo to ubohe, tak ako nazyvat niekoho koho nepoznas "prijebanym zebrakom" a "idiotkom", alebo holubkom. Husy si so mnou nepasol ani nahodou a toto by si si mal nechat pre kolegov z osobitnej skoly. Nech tu ja pisem kolko chcem OT, vzdy je to s nadhladom a zdravou davkou ironie, ale nikdy som tu nikomu nenadaval do prijebanych zebrakov. Na takuto oplzlu fintu spoza klavesnice sa moze ulakomit len taky chudak ako si ty. To len vypoveda o tvojej ubohej alebo ziadnej inteligencii a tazko rozvinutej demencii. Potrebujes surne pomoc. KEd si frajer za klavesnicou, je to super, tam mozes vynadat komukolvek a akkymkolvek oplzlym sposobom, lenze v realite taketo finty radsej neskusaj, lebo raz to moze pre teba skoncit zle.

takze chlapce, pisem ti posledny krat, tak citaj pozorne. viem podla to ho co citam, ze si nenormalne, nadpriemerne, inteligentny, clovek s patricnou davkou ironie a s velkym nadhladom, ktory nedokaze pochopit ironicke poznamky inych. dostal si sa v mojom prvom prispevku akurat tak k audine, to hovori tiez za seba. a aby si si nemyslel ze som nejaky klavesnicovy frajirek, pis pm ked budes niekde blizko ba, mozme dat stretko a po par fackach ta presvedcim po opaku.
M36R
F11 525xd

airbone

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 08:55

slevin napísal:

takze chlapce, pisem ti posledny krat, tak citaj pozorne. viem podla to ho co citam, ze si nenormalne, nadpriemerne, inteligentny, clovek s patricnou davkou ironie a s velkym nadhladom, ktory nedokaze pochopit ironicke poznamky inych. dostal si sa v mojom prvom prispevku akurat tak k audine, to hovori tiez za seba. a aby si si nemyslel ze som nejaky klavesnicovy frajirek, pis pm ked budes niekde blizko ba, mozme dat stretko a po par fackach ta presvedcim po opaku.

:D :D :D
Predbehol si moje ocakavania, si este viac zaostaly ako som si myslel. Mal by si sa radsej fackovat s ciganmi zo svojej ulice a seberovnymi vekovo aj rozumovo, a potom ked postupis rozumovo na urcity vyssi socialny level, mozes mi napisat. Pre nazornu ukazku ti tu dam jeden obrazok nad ktorym mozes zatial rozmyslat. Je to pomyselna hierarchia, v ktorej ty si na uplne lavej strane a potrebujes sa premiestnovat doprava.
Prílohy
Image1.jpg
Image1.jpg (36.73 KiB) 1751 zobrazení

slevin
Autor témy

Pondelok, 17. Októbra 2011, 20:11

klasicka a dementna odpoved, internetoveho luzra :)
M36R
F11 525xd

miso325
Auto: e39 535i M-Packet
Kraj: Nitriansky

Streda, 30. Novembra 2011, 05:07

:D :D :D pokracujete bavi ma to citat
BMW e36 323i coupe M-packet
ex:
Bmw e46 318i
Bmw e39 535i V8 M-packet
Bmw e36 325 tds Touring
VW Golf 4 1.9 TDi
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
VW Golf 3 1.9 TDi
Audi 80 1.6 TD
Ford Escord 1.8 TD
Suzuki Maruti 0.8

buy-10
Auto: BMW 530xD limo 2006

Streda, 30. Novembra 2011, 10:40

ako male deti na ihrisku... ale celkom som sa bavil
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

HAZARD
Auto: stare

Streda, 30. Novembra 2011, 12:12

slevin ja ti dakujem .mne tato tema pomohla lebo som sa nedavno bavil s jednym klubakom o vahe diskov a nevedel som kolko vazia moje.takze pre man to bolo uzitocne a uz sa nehadajte.mal by to tu admin premazat :-"
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných