... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slevin napísal:
pocuj holubok, no radsej z marsu jak z ...
airbone napísal:
holubok bol ten co ta robil. Ak mas nejake geograficke averzie vyplyvajuce zo svojho podpriemerneho IQ, nizkeho veku, svojej zlej socialnej situacie, nesolventnosti, bezmocnosti a podobne, tak kludne o tom napis. Ludia zo slovenska si to radi precitaju. A dam ti jednu dobru radu, hodnot pri tom predovsetkym sam seba.
slevin napísal:
ale holubok sa jak rozpisal :) pomahal ti s tym aj tato?
nechcel som ist do extremov ale ked utocis na rodinu tak asi si fakt prijebany zebrak s iq let handry. a jak vidim teba musel robit iny idiotko ked sa takto prezentujes. nech to cita kto chce mne je to u riti. a tvoje dobre rady davaj doma ked to potrebujes.
nenervac pri tom popcitaci sam si za to mozes...
slevin napísal:
ale holubok sa jak rozpisal :) pomahal ti s tym aj tato?
nechcel som ist do extremov ale ked utocis na rodinu tak asi si fakt prijebany zebrak s iq let handry. a jak vidim teba musel robit iny idiotko ked sa takto prezentujes. nech to cita kto chce mne je to u riti. a tvoje dobre rady davaj doma ked to potrebujes.
nenervac pri tom popcitaci sam si za to mozes...
airbone napísal:
Pocuj kamarat, viem ze mas doma silnu klavesnicu a cez kabel si velky sef a vysoko uznavana osobnost, navyse s genialnou geografickou polohou. Ja som ta neurazal, len som povedal svoj nazor ze tento prispevok je dlhy a nanic, pretoze naco nam tu je vaha diskov z vozidla napriklad ako ACURA alebo AUDI A4???? Mas dojem zeby ich tu niekto obuval na BMW??? Ma to asi taku obrovsku hodnotu pre ludi tuto, ako vediet priemer kolesa na cirkulari.
Takze nemyslim si ze som urazil tvoje vysokopostavene ego a zazemie. No ty si zacal s urazkami na adresu na ktorej byvam. PReto som ti napisal ze zacni najprv hotnotit seba, a az potom ludi podla geografickej polohy nasej obrovskej krajiny. Pretoze ludia co maju take nazory ako prezentujes ty, skor disponuju velmi chabym rozumovym vybavenim ako nejakymi argumentami alebo su taki neprisposobivi zdeprimovani chudaci, ze sa musia utesovat takymito nazormi. To ti potvrdi aj tvoj lekar. Bolo to ubohe, tak ako nazyvat niekoho koho nepoznas "prijebanym zebrakom" a "idiotkom", alebo holubkom. Husy si so mnou nepasol ani nahodou a toto by si si mal nechat pre kolegov z osobitnej skoly. Nech tu ja pisem kolko chcem OT, vzdy je to s nadhladom a zdravou davkou ironie, ale nikdy som tu nikomu nenadaval do prijebanych zebrakov. Na takuto oplzlu fintu spoza klavesnice sa moze ulakomit len taky chudak ako si ty. To len vypoveda o tvojej ubohej alebo ziadnej inteligencii a tazko rozvinutej demencii. Potrebujes surne pomoc. KEd si frajer za klavesnicou, je to super, tam mozes vynadat komukolvek a akkymkolvek oplzlym sposobom, lenze v realite taketo finty radsej neskusaj, lebo raz to moze pre teba skoncit zle.
slevin napísal:
takze chlapce, pisem ti posledny krat, tak citaj pozorne. viem podla to ho co citam, ze si nenormalne, nadpriemerne, inteligentny, clovek s patricnou davkou ironie a s velkym nadhladom, ktory nedokaze pochopit ironicke poznamky inych. dostal si sa v mojom prvom prispevku akurat tak k audine, to hovori tiez za seba. a aby si si nemyslel ze som nejaky klavesnicovy frajirek, pis pm ked budes niekde blizko ba, mozme dat stretko a po par fackach ta presvedcim po opaku.