... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

popi24
Autor témy
Auto: 320i cabrio E36
Kraj: Košický

Skúsenosti, postrehy - repliky BREYTON diskov

Štvrtok, 3. Novembra 2011, 10:35

Zdravím kolegovia, mám možnosť kúpiť komplet sadu replík značky BREYTON, 20" (chcem to dať na X5 e53 facelift), nakoľko nemám žiadne skúsenosti s replikami akýchkolvek diskov, poprosil by som o radu či sa oplatí vôbec kupovať akékolvek repliky, aké je spracovanie, životnosť atď, každý postreh, rada alebo poznámka sú vítané, či k BREYTONOM alebo aj k replikám inej značky diskov.

Ďakujem

PS: predajca mi tvrdí že už predal viacero takých sád a že ludia sú s tým spokojní tak keby sa našiel niekto kto máte tieto repliky BREYTONov kúpené z Prešova, dajte tiež vedieť.

vďaka.

Užívateľov profilový obrázok
quickpig
Auto: bmwZ4 2.5i, X5 3.0d
Kraj: Bratislavský

Re: Skúsenosti, postrehy - repliky BREYTON diskov

Utorok, 22. Novembra 2011, 12:22

ahoj.. ja mam repliky od wsp italy na z4-ke, a som snimi spokojny.. uz som trafil omylom aj nejaku tu jamu, aj mi ich 2x prezuvali, bo som mal defekt na runflatoch a stale su ok..
akurat mi hovoril kamarat ze mal repliky ktore boli "lestene" a mal ich na zimu a sol mu ich zcernala...
ale vravim ja som spokojny, dobry pomer - kvalita cena...

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Utorok, 22. Novembra 2011, 19:14

Ono sú repliky a repliky, niekto si to pochvaľuje, niekto nie. Pri 20" diskoch, by som hľadal niečo kvalitné, ide to na relatívne ťažké auto, a tam tie rázi na koleso sú veľké, ešte keď budeš mať runflaty, tak ani nehovorím. Keď chceš ušetriť, ja by som určite radšej kúpil jazdené OEM BMW disky.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

UKPoistky
Auto: E39 528i AT
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Novembra 2011, 20:32

Repliky v rozmere 20" na X5... jedine na bezchybne cesty bez vymolov...

chyt do ruky neaku repliku v rozmere 20" a OEM disk myslim ze sam ucitis v com je rozdiel
tie disky su lahke a makke a X5 je tazke a drahe auto tak preco setrit prave na diskoch?
pri takom velkom kolese by som sa bal vymolov
kvalitny disk pokryvis ale repliky sa zvyknu pri prudkom naraze polamat...

Navyse mozes kupit pouzite OEM disky takmer za rovnake peniaze ako nove repliky,
/skus pozriet tu
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=200

Predajca ti hovori pravdu lebo kto sa pojde stazovat ked vsype do jamy a namiesto kolesa ma kocku...
alebo pojdes reklamovat poskrabany disk od obrubnika???
minuly rok som reklamoval disky proline supal sa z nich lak no reklamaciu neuznali a nenahadas sa co zahynies..../nespravna udrzba/
takze v podstate na diskoch nemas co reklamovat...

Ale aby som uplne nehanil tak na E39 mam 18" repliky made in Germany/kupene s autom/ a s pocudovanim po letnej sezone su OK vobec nehadzu
no to je rozmer 18 a nie 20"

Takze Osobne by som Repliky v takom rozmere nekupoval...
Tibor...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní