... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Swen napísal:nio to je dost fakt co si vypytal.. no a dneska som bol u dalsieho a zistil mi ze mam totalne KO hadicky na prepad nafty teda so vstrekovacov a normalno mi slzi az cakam ked mi to bdue kvpakat na vyfuk.. podla mna pri tej vymene cerpadla si to mohol vsimunt mechanik a automatick to vymenit nie?inac neviete aka velkost tam je tych hadicieek?:)
Swen napísal:nio to je dost fakt co si vypytal.. no a dneska som bol u dalsieho a zistil mi ze mam totalne KO hadicky na prepad nafty teda so vstrekovacov a normalno mi slzi az cakam ked mi to bdue kvpakat na vyfuk.. podla mna pri tej vymene cerpadla si to mohol vsimunt mechanik a automatick to vymenit nie?inac neviete aka velkost tam je tych hadicieek?:)
Roman804 napísal:no tie hadičky vymeniť by si hádam zvládol aj sám,skús pozrieť tie hadičky tu http://bmwfans.info/ a podla toho objednaj u niekoho ked nevieš ktoré to sú.
Arnost napísal:
lipecký na metráž, a nastriháš si kolko potrebuješ
Swen napísal:chalani kde zozeniem nalepku bmw znaku s napisom fuserklub Tn?:D videl som to na cervenej m3:) neviem ani kto ju tu ma..:)
Swen napísal:no ale brutalnaa je:)) mohol by si odfotit tu nalepku?:) by som si ju chcel tiez spravit:) teda ak by ti to nevadilo....