to ADMIN: prosím preradiť do časti technické okienko
v tejto súvislosti ešte jedna otázka: neviete niekto či sa na E60 (E90) s "veľkým" iDrive (navi profi, monitor 16:9) dá
cez diaľkové ovládanie od Webasta (nezávislého kúrenia) prepínať medzi kúrením a vetraním
na E39 som mal jednotku nezávislého kúrenia domontovanú na jednotke prihrievania motora a tam sa to prepínalo tak, že na DO som myslím 3x potlačil spolu ON a OFF, zelená kontrolka (vetranie) sa zmenila na červenú/oranžovú (kúrenie) a naopak. Po 1. stalčení ON nabehol príslušný režim, vypínalo sa to 1 stlačením OFF resp. uplynutím tuším 20 min.
u E60 mám nezávislé kúrenie od výroby, mám taký istý ovládač (je na ňom naviac emblém BMW miesto nápisu Webasto), ale to 3-násobné stlačenie nerobí nič. Pri spustení (treba 2x stlačiť ON) mi svieti zelená kontrolka a auto teraz normálne kúri. Vypínanie - 2x stlačiť OFF. Auto je väčšinou v garáži, takže to kúrenie moc nepoužívam, neviem či sa u E60 tiež vypne po uplynutí času.
Viem, že v tejto zime je to trochu bezpredmetná otázka, ale ako mám zapnúť vetranie cez DO?
Návod je písaný dosť na prd, ale ak som to správne pochopil E60 pod 15°C to zapne automaticky kúrenie a nad 15°C vetranie...
prikladám aj návod k diaľkovému ovladániu Telestart T80, možno to niekomu pomôže...
ovládač mám takýto: