... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

DUMO
Autor témy
Auto: BMW 330d 2001
Kraj: Žilinský

Odrbavá sa už aj v Nemecku pri kupe auta??

Sobota, 12. Novembra 2011, 11:13

Zdravím chalani. Hladám nejaké pekné auto v nemecku a narazil som na jedno fakt pekne bmw 330 d 2002 v koži, po FL, malo km za 4200 eur. písal som tomu typkovi, neodpisoval a potom ten izerat zmazal, krátko na to mi prišiel mail od neho. písal v nom ze auto je super ze on je dochodca a zo zenou cestuju tak to auto nevyužívaju. vraj ziju v dansku ale auto je kupovane v nemecku. Pisal ze auto maju teraz v dansku navrhli ze sa stretneme v mnichove a ze tam si auto prehliadnem a tak. Zda sa mi to čudne, ked som chcel aby mi napisal VIN čislo a poslal nejake nové fotky tak mi napisal ze ked sa stretneme vsetko uvidim ze to mi pisat do mailu nebude. Ked som sa pytal ako to bude s odhlasenim tak mi len napisal ze v tom problem nebude. stretnutie navrhol teraz v sobotu. nepytal odomna ani zalohy ani nijake platby na ucet. Kamarat tvrdi ze je to odrb a ja neviem ako to mam zistit. poradte co mam robit? dik

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Odrbavá sa už aj v Nemecku pri kupe auta??

Sobota, 12. Novembra 2011, 11:37

je to partia autičkárov,ktory maju taketo praktiky, pozor na to........suseda som takto ochránil pre kupou bmw, na podobny spôsob......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 12. Novembra 2011, 15:55

samozrejme... ked tam neni telefonne cislo, fotky, atd tak ani nekukat...ak tam je komunikuju v jazyku polskom alebo tureckom, nekukat...

martin c
Auto: 520 d Touring

Sobota, 12. Novembra 2011, 21:40

ty by si isiel predavat auto z danska do mnichova??? vsak si zrataj kilometre...

a druha vec, aj by si komunikoval prostrednictvom e-mailu keby si bol na jeho mieste s nejakym slovakom ??? a dufal ze sa niekde stretnete? xy km od bydliska???

to snad nemyslis vazne....

starML
Kraj: Zahraničie

Sobota, 12. Novembra 2011, 22:28

Tak schválně - do Mnichova chodím +/- 2x měsíčně. TT-Simik dej tomu prodejci můj telefon - já mu to zkouknu ...
Pánové..... jsou tady Dánové :bmwball:
Audi A3 30 gtron automat CNG
Octavia 1,5 TSI automat CNG Ex
Octavia 1,4 TSI manual CNG Ex
E60 530iA Ex
E39 530dA Ex

DUMO
Autor témy
Auto: BMW 330d 2001

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 13:14

Dik chalani za radu určite mate nejake skusenosti narozdiel odo mňa .Bolo to pekne auto za tie peniaze mne sa to hned nezdalo tak som sa opytal .

Patqooo

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 18:19

Holt, ne taká doba,že teraz sa odrbávs už všade ! Celý svet je v sračkách ..

piit
Auto: e60 530d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 20:07

Perfektny stav, po prvom majitelovi-najlepsie dochodcovi, malo jazdene, nikdy neburane.....ale stale sa divim kolko ludi tieto sracky pouziva a este viac ludi im na to skoci.....

nano
Auto: BMW 320 D
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 22:09

DUMO napísal:
Zdravím chalani. Hladám nejaké pekné auto v nemecku a narazil som na jedno fakt pekne bmw 330 d 2002 v koži, po FL, malo km za 4200 eur. písal som tomu typkovi, neodpisoval a potom ten izerat zmazal, krátko na to mi prišiel mail od neho. písal v nom ze auto je super ze on je dochodca a zo zenou cestuju tak to auto nevyužívaju. vraj ziju v dansku ale auto je kupovane v nemecku. Pisal ze auto maju teraz v dansku navrhli ze sa stretneme v mnichove a ze tam si auto prehliadnem a tak. Zda sa mi to čudne, ked som chcel aby mi napisal VIN čislo a poslal nejake nové fotky tak mi napisal ze ked sa stretneme vsetko uvidim ze to mi pisat do mailu nebude. Ked som sa pytal ako to bude s odhlasenim tak mi len napisal ze v tom problem nebude. stretnutie navrhol teraz v sobotu. nepytal odomna ani zalohy ani nijake platby na ucet. Kamarat tvrdi ze je to odrb a ja neviem ako to mam zistit. poradte co mam robit? dik

nedávano som kupoval auto z nemecka a som spokojný a všetko je v poriadku samozrejme že to auto mi doviezla slovenská firma. S web portalu mobile.de.
BMW 320D, r.v.: 08/2001, výkon: 100kW 134 HP, pre čipovaný 120kW 160HP

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných