... všetko o BMW ...
TomTomZH napísal:myslim ze cena je dost podozryva vzhladom na rok vyroby,pocet km a est e k tomu bohvie aky stav... 330 narocnejsie na servis a penazenku...spotrebu pri tychto motorizaciach ani neries a ani neporovnavaj,kupis 320 a onedlho ta to omrzi a budes spekulovat nad 330 cize ten 1L nafty navyse na kombi spotrebu ti moze byt asi tak sumifuk
lovebmw napísal:tak to uz musis vediet ty sam ktore ti viacej sedi , ked ta presvedcila ta 330tka a nebude ti vadit ze spotreba bude o nejake 1-2 litre vyssia tak urcite by som bral 6valec , siel som aj v 110kw aj 150kw verzii , rozdiel je fakt velky a nic nenahradi ten zvuk a tah 3litra ,, ked je to manual tak ak jazdis setrne tak sa s tym motorom da ist za velmi malo litrov , minimum takych 5,5 az 6 ale to musis vediet ist fakt setrne , dobre je ze je to 6kvalt takze aj na dialnici to nebude nejake pazrave ..
tapsi napísal:mal som 330d a spokojnost mozem len doporucit ale s common rail vstrekovanim,spotreba 7l priemer sice mal som na palubovke 6,3len
TomTomZH napísal:myslim ze cena je dost podozryva vzhladom na rok vyroby,pocet km a est e k tomu bohvie aky stav... 330 narocnejsie na servis a penazenku...spotrebu pri tychto motorizaciach ani neries a ani neporovnavaj,kupis 320 a onedlho ta to omrzi a budes spekulovat nad 330 cize ten 1L nafty navyse na kombi spotrebu ti moze byt asi tak sumifuk
nadro napísal:
Ano je to common rail. ročník 11/2003 150kw. Takze si mal vačšiu spotrebu ako ukazoval palubák.
tapsi napísal:ano a to som nejazdil nejak setrneda sa stym autom dost svizne jazdit,6valec je 6valec
nadro napísal:
A čo by si mi poradil je lepšíe 320D 6kvalt alebo 320 A5? Ďakujem pekne za odpoved