... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: Ako ste riesili prechod z run flat?

Utorok, 8. Novembra 2011, 20:26

To neviem zarucit,v mojom pripade tam aspon aky-taky tlak bol. Nebol to uplne rafik ale bolo vydiet ze je dost mekka.

Podla mojho nazoru by RFT mala zniest spominanu situaciu pri nulovom tlaku.
A to som do zakrtut chodil ako blazon, keby to povolilo... neviem neviem [-o<

A este ja chodim 99% sam a auto prazdne, takze vaha minimalna.... ak by bolo auto aspon trochu nalozene, urcite by bol rafik s tej gumy

S toho vyplyva ze auto s RFT by malo mat snimanie poklesu tlaku, lebo to ze mas prazdnu gumu nemusis spozorovat (tak isto ako ja) a v zakrute to povoli.... a si tam kde si nechcel byt

pablo_s
Autor témy
Auto: G21 320xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 8. Novembra 2011, 21:21

ked by si mal komplet 4 ks tak by som ich mozno aj zobral, ale ked som to dobre pochopil tak mas iba 2 ks...
G21 320xd
F31 320d Ex
E90 320d Ex
E46 320i Ex

Zemo
Auto: F36 435d
Kraj: Bratislavský

Streda, 9. Novembra 2011, 12:12

V prvom rade mat RFT pneu na aute bez kontroly tlaku nieje legalne... otazne je ci ti na to nejako dojdu pri kontrole alebo pri STK.

RFT pneu by sa mala spravat relativne stabilne aj s nulovym tlakom, ALE je tam nejaky limit kolko kilometrov to vydrzi, takze ked si to nevsimnes tak z toho moze byt problem.

Gugik
Kraj: Bratislavský

Streda, 9. Novembra 2011, 22:33

kokos zajtra idem na stk, dufam ze si to nevsimne kua :/ hej mam 2 ks ale su uplne nove 7.8 mm

john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 17:53

Zemo napísal:
V prvom rade mat RFT pneu na aute bez kontroly tlaku nieje legalne... otazne je ci ti na to nejako dojdu pri kontrole alebo pri STK.

RFT pneu by sa mala spravat relativne stabilne aj s nulovym tlakom, ALE je tam nejaky limit kolko kilometrov to vydrzi, takze ked si to nevsimnes tak z toho moze byt problem.

pochybujem žeby si to všimli :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných