... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ATL-Juri
Autor témy
Auto: E46,E46fl,E60fl
Kraj: Žilinský

Dorabane audio v e46

Utorok, 8. Novembra 2011, 21:14

Potrebujem poradiť. mal som v e 46 zosik. plus subak. signalove kable mam od GZ tahane v lavom prahu na vodicovej strane do kufra pri ktorych je aj remote kabel . Zosik + kabel je tahany pozdlž kufra od baterky je tam poistkove puzdro - kabel je o plech (nie o bateriu) radio pioneer kupovane fungel( je napojene na klasicku euro koncovku ktora bola uz v aute namontovana) nove toho casu asi rok pouzivane. subwoofer hral pekne vsetko ako ma byt ale odstupom casu mi zacalo krasne basy nieco rusit.
1. pri pootočeni kluca na polohu jeden kedy sa zapne radio ,mi po zapnuti radia naslede zosik. 2-3 krat buchne subwooferom pri nastaveni hlasitosti na 0 pocut zo sub.nepretrzite dunenie .

2.pri pootoceni kluca na zhavenie mi zo sub. idu zvuky totozne dlzko zvukom doby zhavenia .

3.pri nastartovani pocujem v sub nie ziadny piskot ani hvizdanie ale samotny chod motora pri zvysovani ot. motora´= to iste v sub.

uvadzam ze zo zaciatku mi to nerobilo alternator je po GO bo mi znamy spominal ze ak je radio napojene na alt tak moze to mat taketo nasledky......

skusal som zamenit kable a vyskusal som dat kostru zosika na bateriu nepomohlo, vymenil som remote kabel,aj signalove kable nic nepomaha..................................................este uvazujem napojit radio na priamo od baterie +aj-........myslite ze to pomoze??

ked sa mi toto zacalo robit so sub. par autoelektr sa zhodli na tom z eto bude vadny zosik a ja somar kupil hned novy no robi to presne to iste............opakujem ze nerobilo mi to od zaciatku nejakych 5 mes. bolo vsetko v poriadku.
po odpojeni signal.kablov u radia alebo u zosika rusenie zmizne ale pri zapojeni druhych kablov znova to iste prosim o help . ak ma niekto e46 a dorabal hudbu napiste mi ako mate zapojene radio a zosik a ktore kable ste kade tahali dakujem
JuroM

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Re: Dorabane audio v e46

Utorok, 8. Novembra 2011, 23:05

Pri benzine to moze robit koli svieckam, resp. ak nemas tip-top baterku tak v zosilovaci pocut napäťové špičky totozne s otackami motora, alebo aj blikanie svetiel, ci uz internych na radii napr, alebo vonkajsich.
Podla mna kapacitor to vyriesi....

elektron
Auto: 323 Ci e46, M2c

Streda, 9. Novembra 2011, 00:06

Tento problem kapacitor nevyriesi, myslim ze mas problem s autoradiom Pioneer,ak je komplet kabelaz v poriadku.

ATL-Juri
Autor témy

Streda, 9. Novembra 2011, 06:29

storal napísal:
Pri benzine to moze robit koli svieckam, resp. ak nemas tip-top baterku tak v zosilovaci pocut napäťové špičky totozne s otackami motora, alebo aj blikanie svetiel, ci uz internych na radii napr, alebo vonkajsich.
Podla mna kapacitor to vyriesi....

aj ja si myslim ze kapacitor to nevyriesi ten tak vyriesi akurat blikanie sveziel on zabezpeci stale kvalitny prud pre zosik mne vsetko hra dobre iba mi zacalo nieco rusit pravdepodobne to bude radio.
JuroM

ATL-Juri
Autor témy

Streda, 9. Novembra 2011, 06:32

elektron napísal:
Tento problem kapacitor nevyriesi, myslim ze mas problem s autoradiom Pioneer,ak je komplet kabelaz v poriadku.

asi bude nieco s tym autoradiom resp. vystupmi na zosil dneska idem skusit napojit ine autoradio ze co mi to povie.jak to nepomoze este skusim urobit komplet kablovanie ku radiu aj zosiku +,- od baterie ..
ja mam v nutri zvuk za jazdy ako ked si pustite NFS CARBON cez 5.1 reproduktory a ako pridas basy sa dvihaju aj v subwoofery :))))))))))))))))))))

no neska budem mudrejsi idem teda montovat.
JuroM

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Streda, 9. Novembra 2011, 12:27

A mas benzin alebo diesel ??

ATL-Juri
Autor témy

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 20:16

storal napísal:
A mas benzin alebo diesel ??

problem som vyriesil bolo odpalene odrusenie v autoradiu kupil som nove a je pokoj
JuroM

Adrian_B

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 20:19

hlavne ani káble neťahať po prahoch ale najlepšie cez stredový tunel... hlavne signálové :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní