Nedeľa, 17. Októbra 2010, 17:50
Viem, ze sa to tu uz viac krat riesilo. Ale zaujimalo by ma ako ste riesili prechod z run flat na klasicke pneu. Ci ste kupovali hever a dojazdovku, alebo sadu kompresora a lepidla. A hlavne by ma zaujimal konfort jazdy a hluk. Letne mam pirelli euforia (runflat) ale mam pocit ze su strasne hlucne a dost tvrde co by mi az tak nevadilo. Kedze dalsiu sezonu asi budem musiet menit pneu tak zvazujem prechod na pirelli p7 cinturetto non runflat (ci ako sa o pise). Vime ze existuju aj v runflat verzii, ale v zasade by ma zaujimali nazory tych co to vymenili, ze ci to bol dobry napad a ako to vyriesili s rezervou a ci s tym nemaju teraz viac problemov ako osohu. Pozeral som do kufra (e90 sedan) a napadlo ma ci by sa nedala vybrat ta vanicka v kufri pod podlahou a ci by tam potom nevosla rezerva. Zaplnit kufor rezervou a heverom sa mi teda fakt nechce, to by dom asi radsej ostal pri tych runflatoch. Otazne ale je ako sa sprava pichnuta run flat pnematika. Pokial ma niekto skusenosti s jazdou na vypustenej run flat aj na vacsiu vzdialenost tak by ma to zaujimalo. Par krat uz som bol autom aj dalej napr. v chorvatsku a neviem si predstavit ako by to dopadlo ak by som chytil defekt tam. Co sa tyka dojazdoej pneu ta je tiez stavana na rychlost tusim okolo 50km/h takze to je tiez iba nudzove riesenie, hlavne vtedy ked je clovek dalej od domu tak to je fakt riesenie iba aby sa dostal k najblizsiemu servisu. Pozrral som ze sadu s kompresorom ma aqj origo BMW takze ak niekto nieco take ma zaujiomalo by ma ci to pouzil a co si o tom mysli...
G21 320xd
F31 320d Ex
E90 320d Ex
E46 320i Ex