... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
KONNI napísal:nie kazdi ,ale dost ludi si radsej kupi verziu s common railom...co akoze chces pocut o 318i ?myslim,ze tu na fore toho najdes kopec len treba pouzit vyhladavanie.
ice.blade napísal:aj 318i maju svoje muchy ak sa k nim majtel sprava jak prasa... jedno ci je to M43 alebo N42/N46... cim novsi motor tym lepsie ale aj drahsie, posledne N46 sa davali aj do E90... osobne som na M43 odjazdil 20tis km vacsinou po okreskach a nepovazujem to za zle vozenie... v meste spotreba stupne na uroven 6 valca cize ako denne auto do mesta by som ho urcite nebral, ak sa predsa len rozhodnes o 318i tak sa zmier s tym ze po pol roku budes chciet nieco silnejsie
royal-TT napísal:vcera som predal moju e46 320d 100kw... neviem do coho mam ist mam na obzore kraasnu 318i super krasna .len neviem aby osm nebanoval:,,najprv som hcel 330d ale to mi nevychadza ..tak nechcem byt bez BMW uz ani den)!!
Bawaria napísal:
bicygel , už 320d je bicygel, ked ho nemáš nachipované a 318i už vonkoncom,je to auto na plýženie premiestňovadlo z miesta na miesto,žiadný výkon,žiadny krúťak, ked už tak minimálne 320i zoženieš ešte za podobnú cenu ako 318i, to má aspon 6 valcov,poruadny zvuk a rovnakú spotrebu ako 318i.
DrakulaVladimir napísal:znami ma 318i a dal to na lpg spotreba pri tom vykone je proste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chod do 320 110 kw..ja mam dokonca som ju ani za dobry penaz nepredal co mi ponukly..ked si zoberem ze pri 150HP sa vozim za 5 litrov![]()
a cavo co pise ze 320 je bicykel sa asi vozil na dajakej seplete ktora nesla ako mala![]()
ice.blade napísal:
Bawaria napísal:
bicygel , prečo si predal 320d? však to je lepšie ako 318i. Je to auto na plýženie premiestňovadlo z miesta na miesto,žiadný výkon,žiadny krúťak,ked jazdíš ako žena, stačí ti to. ak nie,tak minimálne 320i zoženieš ešte za podobnú cenu ako 318i, to má aspon 6 valcov,poruadny zvuk a rovnakú spotrebu ako 318i.
royal-TT napísal:320d som dal prec lebo bolo na nej dost hrdze a bola to 99 100kw...a za velmi dobru cenu isla prec...pojdem asi do 320d 110kw to je asi naj volba vykon spotreba.
Bawaria napísal:
6000€+ začínajú 320d 110kw. No je to nahovno s tou hrdzou,dosť skoro začínajú hniť tie e46ky aj moja už kysneale všimol som si že to iba tie prvé ročníky majú problém s koróziou.