... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Presvietenie E39-ky LEDkami

Štvrtok, 3. Novembra 2011, 20:24

...vopred sa ospravedlňujem pokial tu už podobná téma je,ale použil som vyhladávač ale nič na podobnu temu som nenašiel,pokial sa mylim,stačí keď ma navediete a temu potom vymažete..dakujem

Tak,a teraz ku konkretnej veci.Chcel by som si celý interier presvietiť LEDkami,a pokial sa tu najde nejaký klubák ktorý už podobne niečo má za sebou,poprosil by som ho o nejaké rady:hlavne na čo si dať pozor (nechcem niečo odpaliť,polámať...) a velmi by mi pomohol nejaky zoznam použitých LEDiek,typ,počet kusov,poprípade aj doporučiť mi konkrétneho predajcu.
Podobna tema je na E46 tu na klube,aj vydejko tam je,ale nič na E39 som nenašiel.Pokial to ma niekto aj zdokumentované tak pomohlo by [-o<
BMW E39
Obrázok

gaspixx
Auto: E91 330xd
Kraj: Nitriansky

Re: Presvietenie E39-ky LEDkami

Piatok, 4. Novembra 2011, 00:26

Ja som riesil ledkove osvetlenie interieru asi pred mesiacom. Su tam vsade ziarovky typu festoon. Daju sa za dobru cenu zohnat trebars na ebay. Pouzil som 4ks na dvere 1ks predne osvetlenie 2ks zadne osvetlenie 1ks odkl. priestor 1ks kufor. Ostatne som nemenil, v lampickach na citanie a osvetleni zrkadiel v slnecnych clonach som nechal povodne ziarovky, na niektore veci sa to LEDkove svetlo proste nehodi :-). Davat pozor netreba na nic, vlozis ziarovku, skusis a pokial nesvieti das ju opacne.

tommy530d
Auto: BMW 530d Touring

Piatok, 4. Novembra 2011, 16:31

jo jo... presne ta.. nič zložite... ja som dal aj do špztiek led žiarovky... cele ma to vyšlo na dosť draho.. ale, ten rozdiel oproti klasickým žiarovkam..... je to proste super.. stojí to za to
Skoda 120, Skoda Favorit, Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, BMW 316i Compact, BMW 530d Touring, Audi A4 Avant 2.0 TDI B8

tomas528i
Auto: E39 528iA

Piatok, 4. Novembra 2011, 19:49

chcel som si to uz davnejsie vymenit, len to stmievanie je robene na vlakna ziaroviek a s ledkami to smieva rychlejsie a nerovnomerne. K tomu autu sa to vobec nehodi. Predavaju sa tu aj nejake xenon sulfid, zaujmalo by ma ako to s nimi vyzera

Pity777
Auto: BMW F34 320xd
Kraj: Košický

Sobota, 5. Novembra 2011, 17:51

na led interier sa chystam aj ja na jar. ale este okrem toho si chcem dorobit aj podsvietenie vonkajsich kluciek ( som zvedavy kedy si na to najdem cas kedze predpokladam ze mi to zabere tak 1 den :D )

tu su na to pekne navody a vyzera to super :thumbup:

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=926227
http://www.bmwland.co.uk/forums/viewtopic.php?t=113269

a este aj videjko:
http://www.youtube.com/watch?v=61-oTo_jN00
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Streda, 9. Novembra 2011, 18:19

gaspixx napísal:
Ja som riesil ledkove osvetlenie interieru asi pred mesiacom. Su tam vsade ziarovky typu festoon. Daju sa za dobru cenu zohnat trebars na ebay. Pouzil som 4ks na dvere 1ks predne osvetlenie 2ks zadne osvetlenie 1ks odkl. priestor 1ks kufor. Ostatne som nemenil, v lampickach na citanie a osvetleni zrkadiel v slnecnych clonach som nechal povodne ziarovky, na niektore veci sa to LEDkove svetlo proste nehodi :-). Davat pozor netreba na nic, vlozis ziarovku, skusis a pokial nesvieti das ju opacne.

..a prosim ta akej velikosti su tie festoon sulfitky,lebo všimol som si že su roznych velikostí,dlžky.Inak keď už si to všetko mal rozobrané,spytam sa ta,ked budem rozoberať hlavne to stropné svetlo,ako to tam je uchytené,ako to treba vylupnúť,lebo skušal som to,a nejako to išlo tuho,tak som netlačil na pílu :lol: ,nechcel som to dolámať,preto aj sa pytam na konkrétny typ sulfitiek,aby som mohol hneď kupiť a nie X krát rozoberať tie plastové svetielka...
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných