... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
martinp3k
Autor témy
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

BMW 330 D nefunguje kúrenie a baterka sa mi stráca

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 13:04

Prosím o pomoc, kúpil som si tohto bavoráčika, začal mať problém pri štartovaní tak som kúpil novú baterku kedže majiteľ predomnou tam mal len 74, vymenil som ju za 95. Aj po tejto výmene mám problém naštartovať, medzi tým mi prestalo auto kúriť. Skúšal som aj klímu aj bez nej aj auto režím. Nastavil som teplotu na 32 stupňov a aj po pol hodinovej jazde mi stále fúka studený vzduch :( dakujem za všetky rady.

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Re: BMW 330 D nefunguje kúrenie a baterka sa mi stráca

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 19:02

ono ako su stredove vetraciky medzi nimi je take kolecko z modrymi a cervenymi bodkami :D :D (ja viem som dilino) ale tiez som mal nastavene kurenie na 32stupnov a vyhrieval som si sedadla lebo fucal studeny vzduch potom som si uvedomil ze to kolecko mam na 3och modrych bodkach dal som na 3cervene a kuri jak salene je to taka prkotina ale co ked :D

BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 23:04

TibiKE napísal:
ono ako su stredove vetraciky medzi nimi je take kolecko z modrymi a cervenymi bodkami :D :D (ja viem som dilino) ale tiez som mal nastavene kurenie na 32stupnov a vyhrieval som si sedadla lebo fucal studeny vzduch potom som si uvedomil ze to kolecko mam na 3och modrych bodkach dal som na 3cervene a kuri jak salene je to taka prkotina ale co ked :D

to :D presne to :D

tiez som par dni chodil tak az kym som si nevsimol ten kruzok medzi vetracikmi :D
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

martinp3k
Autor témy

Pondelok, 31. Októbra 2011, 01:30

Ďakujem ale toto neni moj prípad. Mne auto kurilo normálne do chvile kým som nevymenil chladiacu kvapalinu za zimnú a tým som asi systém zavzdusnil. Myslím že to bude príčina. Ale baterka po výmene za nové stale nefunguje tak ako má.

quattro
Auto: E46 318i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 31. Októbra 2011, 06:57

No a prečo si to neodvzdušníš? A ešte ako vieš, že je pri štartovaní problém v baterke........ Keď štartuješ sťahuje ti ju, alebo ako sa to prejavuje? Skús to opísať lepšie. Pretože tvoj problém nemusí byť v baterke ale v milión ďalších veciach kamarát. :shock:
Každý má toľko, koľko si zaslúži.

martinp3k
Autor témy

Pondelok, 31. Októbra 2011, 14:46

pôjdem to ovzdušniť na kanál, lebo je k tomu zo spodu zlý prístup. Tak problém bol taký mal som tam 75 bateriu a ta mi začala blbnuť tak že sa nedalo auto natočiť, po niekoľkých opakovaných pokusoch už blikali kontrolky. Vymenil som baterku za 95 taku akú to atuto potrebuje. Dnes som meral napätie bateriu dobíja a kapacita je dobrá. Problém so štartovaním je stále, auto vôbec neštartuje, jedine ako ho uvediem do chodu je ked ma niekto ťahá a ja zaradím dvojku tak naskoci hned.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Novembra 2011, 15:40

na ovzdusnovanie nieje vobec zly pristup, postav auto do kopca, nastartuj, daj plny fukar, teply vzduch a po chvilke otvor odvzdusnovaci srub. k tomu tahaniu, super, takze dojeb si to statocne, co takto zbehnut na diagnostiku nech sa mrknu co tomu je? zhavi ti to vobec?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných