... všetko o BMW ...
PavelKedro napísal:sevas, pániauto sa mne osobne pozdáva aj keď cena na paket,farbu a motor je dosť nízka, motor nebude určite 204 ps ale len 193ps, tie F by som neriešil to sa dá nastaviť, každopádne ten nárazník je divočina z paket 2ky aj s tou sieťkou na zajačník a rozbitou hmlofkou. Auto je podla mňa dobré za tu cenu záleži či to bol ťukanec pretože sa mi to zdá také rozhádané ten predok ale môžu to byt len fotky a nemusia. Celkovo stav hlavne trumbína a vstreky treba ich očekovat cez diagnostiku.... smelo do toho
bramborak napísal:ja som s nim par emailov prehodil, chcel som to auto kupit donedavna ale prisla zase ina ponuka, jedno s druhym...
vtedy bolo za cenu 6000eur (nedavno) potom idiel na 5700 a teraz je na 5500.
ked stálo 6000, otvorene som povedal tomu majitelovi ze ja mam rozpocet 5500eur,ze ci by to bolo realne,lebo mam to daleko k nemu a aby som zbytocne sa neprehnal. odpisal mi ze treba dojst a urcite sa dohodneme. ine veci som sa nepytal,ale vyzera to byt seriozny chlapik. cena sa da urcite este zjednať,tak ho skus zlomit na 5000![]()
inak je to podla mna KRASNE AUTO. skoda ze to nieje FL, ak by bolo, je to pre mna dokonale bmw.
ten vykon 150kw je tam preto, že sa mu nedalo vybrat v tych kolonkach ked zadaval vykon motoru = takto mi to opísal. nie je to samozrejme ani manual 6st.
matto_svk88 napísal:vedeli by ste mi niekto otuknut to auto cez vin kod?
wbaap91070jh92502