... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: bmw 530d mpaket

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 13:22

Zeder sa dá dať do všetkých aut čo majú zamykanie klasickým kľúčom a nezamyká sa volant elektricky so systémom štart-stop. Nuž sú aj výnimky ako audi a8 2004 ta klúče nemá a má zeder :D "VoMack"pokiaľ by Zeder robil pri náraze čo si napísal určite by nebol schválený a nemal atestáciu :wink: takže toho by som sa nebál vôbec. Naviac je to e60ka a nie fabia takže deformačné zóny atd atd budú asi trošku inde. Každopádne by som si ho dal aj keď ty asi kľúč už nemáš, pretože takéto auto môže ľahko dostať nohy :mrgreen: a ukradnúť ho je minútová záležitosť. Pokiaľ chceš poradiť napíš mi PM ja ti poviem čo do auta dať aby ti ho neukradli a nepotrebuješ ani zeder :wink:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 13:44

PavelKedro napísal:
Zeder sa dá dať do všetkých aut čo majú zamykanie klasickým kľúčom a nezamyká sa volant elektricky so systémom štart-stop. Nuž sú aj výnimky ako audi a8 2004 ta klúče nemá a má zeder :D "VoMack"pokiaľ by Zeder robil pri náraze čo si napísal určite by nebol schválený a nemal atestáciu :wink: takže toho by som sa nebál vôbec. Naviac je to e60ka a nie fabia takže deformačné zóny atd atd budú asi trošku inde. Každopádne by som si ho dal aj keď ty asi kľúč už nemáš, pretože takéto auto môže ľahko dostať nohy :mrgreen: a ukradnúť ho je minútová záležitosť. Pokiaľ chceš poradiť napíš mi PM ja ti poviem čo do auta dať aby ti ho neukradli a nepotrebuješ ani zeder :wink:

to o zedery nemam z vlastnej hlavy ale od ludi, co sa tomu venuju...
ono clovek nemusi byt ani genius, aby mu doslo, ze ked je raz riadenie navrhnute tak ze pri naraze sa stiahne do seba...; tak toto tazko nastane, ked bude okolo neho omotany ocelovy valec zederu... :)
ale urcite sa nejdem hadat do krvi o tom..len vravim, co mi povedali typci, co sa venuju bezpecnosti

co zas samozrejme neznamena, ze ked trafis autom srnku, zeder ti nasledne rozfasirkuje kolena ze ano :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 19:02

sedí sokol viem o tom asi tolko čo ty :wink:

napst3r
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Piatok, 28. Októbra 2011, 22:17

no pripad ZEDER je vyrieseny.. na ten model sa to namontovat neda takze neni o com :)

ale potrebujem inu vec 100x dolezitejsiu: povedzte mi akym sposobom a hlavne CIM to mam umyvat. daky pripravok/prostriedok a kde ho zohnat, do nedele musi byt ciste(zvonka)

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 29. Októbra 2011, 18:11

AG, meguiar a tak dalej, skus vynechat korytnacku
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných