Štvrtok, 10. Novembra 2011, 18:58
Toto aj mna velmi zaujima, pretoze mam 320ie46 a rad by som ho vymenil za 328i pripadne ak by sa podarilo, tak 330i. Ale zaujal ma komentar ze priemer 9,1 pri vyssich rychlostiach. Ja by som praveze cakal, ze dialnicne rychlosti tomu motoru viac svedcia, lebo vyssia maximalka - cize tazsia 5 a pri 130km/h by mal tocit menej nez moj. Ja som isiel do Mnichova a cakal som, ze spotreba pojde hore velmi rychlo. Dlho nic, tak si hovorim, ze ten priemer tam mam asi uz dlho a len tak rychlo s nim nepohnem. Ale po cca. 200km pri 140km/h dokonca klesla zo 7,6 na 7,5 co ma milo prekvapilo. Bol to udaj z palubaku, no ja optimisticky predpokadam ze to bolo tak 8...dufam. Este som nemynul nadrz, ale az pojdem naspat tak zistim. Mimochodom ja po meste takmer vobec nejazdim, takze pre mna by mal byt podstatny udaj vyrobcu - mimo mesta 6,7 - a mne osobne palubak ukazal najmensiu hodnotu 7,0 a to som mal pokazeny termostat a auto sa nechcelo zohriat na pracovnu teplotu, takze v 6,7 mi nepride nerealne ak by som sa hecol. Pri 328i a 330i by som sa vedel zmierit s palubnou hodnotou do 8,0 pri tomto style. A ak sa chcem vysantit tak ma ani 20L/100 netrapi.