bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
CAU KOLKO MA VIJDE NAPOJENIE AUTA NA PC A OBNOVENIE SERVISNEHO INTERVALU
Reset servisného a olejového intervalu sa dá jednoducho urobiť aj cez servisné menu, nie je potrebné robiť to cez počítač. Je to tu už niekoľko krát popísané.
zobral som taku velku spinku kancelarsku z roboty, roztiahol ju jeden koniec isiel tusim do 17 pinu a druhy do 9 pinu (diagnostickej zastrcky), presne neviem, je to tu niekde, a potom odstopovat tusim 3 sek pre olej, a 10 sec pre servisny interval.. EDIT: zabudol som treba dať kluč do polohy 2 a potom stopovať..
nechapem ako niekto moze este za toto pytat peniaze. Nehoraznosť čo sa tu deje už..
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex F01 730d mod. 2012 - Ex E65 745i - Individual - Ex E39 528i ///M - Ex
no vies, bolo tu par chalanov co si takto odfajcili rj motora, lebo pochpali sponky/dratiky ako im prislo :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
no vies, bolo tu par chalanov co si takto odfajcili rj motora, lebo pochpali sponky/dratiky ako im prislo :)
Hej to je pravda, ved ale ked to strčiš tam kam maš, tak pohoda.. sam som to už skušal viac krát, a vždy uspešne. Bol by som blb keby to pcham niekam kam nemám
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex F01 730d mod. 2012 - Ex E65 745i - Individual - Ex E39 528i ///M - Ex