... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Autor témy
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

E39 vs e46

Sobota, 22. Októbra 2011, 23:48

Nazdar chlapy potreboval by som nejake rady neviem sa rozhodnut ci e39 alebo e46.....berem vsetko po facelifte diesel, benzin, sedan, touring, nepotrpim si na m-paket atd ale zas nechcem nejaku spartansku vybavu , hlavne je dolezity pre mna stav vozidla, ...

Chcem sa vas teda opytat do coho by ste sli vy? rozpocet cca 6000 + prachy na pociatocne investicie, teda aspon dufam ze budu stacit.
Ake su plusy a minusy u oboch aut???
A ci sa vobec da za take drobaky zohnat nejaky pekny kusok ???
Ci su te auta financne narocne na udrzbu pre priemerne zarabajuceho cloveka??

Vdaka vopred za vase rady a nazory ....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: E39 vs e46

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 09:52

Skus pohladat, vela sa to rozoberalo, aj ja som to opisoval.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Avenger
Autor témy

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 15:21

Prehladal som toho dost a vyslo mi ze e39 drahsi servis, viac ojazdene, vacsie vo vnutri, lepsia vybava ale to je vraj nachylne na kazivost a mensia obstaravacia cena vozidla s CR dieslom...

Ak som nieco zabudol alebo ak sa mylim opravte ma a diky za nasmerovanie jararak.

A este teraz som nasiel tento stroj co si o tom myslite oplati sa to???? http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id2748568.html
---------------
-----------------
Doska na cibulu

creatine

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 15:37

,, ..berem vsetko po facelifte diesel... "
Toto nemáš facelift
Chevrolet Kalos 1.2 ex
Škoda Octávia II 1,9 TDI 77kw Ex
E46 330d 135 kw 184 hp Ex
E46 320d 100 kw 136 hp môj Ex cukrík

Avenger
Autor témy

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 15:50

creatine napísal:
,, ..berem vsetko po facelifte diesel... "
Toto nemáš facelift

Ale nove cr motory sa do e39 davali od 1998 nie??? cize spravim aj vynimku lebo tento aspon podla mna vyzera fajn len ja nemam take oko :lol:
---------------
-----------------
Doska na cibulu

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 18:01

ono v e39 je ten isty motor aj pred aj po facelifte, akurat ten po face by mal mat o 8kw viac (asi ho cipli, boh ho vie, podla etk je vsekto zhodne)

opticky je poface e39 troska krajsia (aspon mne sa viac paci, proste posunuli to auto tam kde ma byt, skor sa mi lubi e34 ako predface e39)

co sa tyka tejto, ano je pekna, ako interier tak exterier, skoda ze nema cuvacie senzory, ale to sa da jednoducho dorobit, xenony uz zamrzia. malinkato nepasuje kapota (mozno ju len davali dole z nejakeho dovodu), a zadny naraznik sa mi vidi tiez nejako divno, zadna kapota je tiez nizsie nez by mala byt (zeby tuk zadok tuk predok v kolone?)

btw toto je strasna drzost predavat http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id2709695.html

ma to asi tak milion kilometrov podla svetiel, a je to predfacelift prekopany, na facelift (velka navi, naraznik, svetla, ladvinky)
Naposledy upravil/-a jararak v Streda, 31. Júla 2013, 18:38, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Avenger
Autor témy

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 19:16

jararak napísal:
ono v e39 je ten isty motor aj pred aj po facelifte, akurat ten po face by mal mat o 8kw viac (asi ho cipli, boh ho vie, podla etk je vsekto zhodne)

opticky je poface e39 troska krajsia (aspon mne sa viac paci, proste posunuli to auto tam kde ma byt, skor sa mi lubi e34 ako predface e39)

co sa tika tejto, ano je pekna, ako interier tak exterier, skoda ze nema cuvacie senzory, ale to sa da jednoducho dorobit, xenony uz zamrzia. malinkato nepasuje kapota (mozno ju len davali dole z nejakeho dovodu), a zadny naraznik sa mi vidi tiez nejako divno, zadna kapota je tiez nizsie nez by mala byt (zeby tuk zadok tuk predok v kolone?)

btw toto je strasna drzost predavat http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id2709695.html

ma to asi tak milion kilometrov podla svetiel, a je to predfacelift prekopany, na facelift (velka navi, naraznik, svetla, ladvinky)

vidis to som si ja nevsimol ze to nelicuje vdaka za tip ale pri tak starom aute je rarita narazit na netuknute....pisal som facelift hlavne preto ze sa chcem vyvarovat 525tds alebo 320d 100kw ....diky za radu
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných