... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
atticus
Autor témy
Auto: Ford Focus 1.6
Kraj: Bratislavský

touring vs sedan

Streda, 19. Októbra 2011, 20:05

Mozno hlupost ale predsa sa spytam. Uz dlho zhanam taku schopnu e46tku. Zaujimam sa o sedany mozno aj kupatko kedze nejak moc miesta v zadu a kufri nepotrebujem. Strasne ma to stale taha skor k faceliftu.

Neviem si pomoct ale e46 sedan fl. ide tak okolo 6000€. Ale potom mi nejde do hlavy preco sa da pekna fl. e46 vo fajn vybave zohnat od 5000€ v touring verzii.

Nechapem tomu. Vseobecne mi pridu tour. v porovnani so sedanom v rovnakej vybave lacnejsie. Ale preco ? Vsak tour. by mal byt logicky drahsi nie ?

dodoIPD
Auto: BMW

Re: touring vs sedan

Streda, 19. Októbra 2011, 22:01

Dopyt a ponuka ... Ludia chcu sedany (vacsinou) tak touringy stoja, takze ich cena ide dole. Samozrejme to zalezi od velkosti trhu a ponuky. Cim viac je aut v ponuke, tym ich cena pojde nizsie (ak sa nepredavaju jak teple rozky, ale to ich potom vela v ponuke neni ;) )

Takze tak. Ak chces touring mam jeden pekny facelift 320d ;)

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Októbra 2011, 06:39

No neviem, v rodine mame 3 E46ky a vsetko touringy.
Jedny z faktorov je ze drvivej vacsine si ludia v DE kupovali E46 aj ako rodinne auta, tak uprednostnovali touringy.
Jednym casom bol taky trend aj vo firmach (napr. kamos robil pre jednu spolocnost v DE a vsetky sluzobne auta mali touringy).
Moze to byt aj tym.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

atticus
Autor témy
Auto: Ford Focus 1.6

Štvrtok, 20. Októbra 2011, 07:35

:-k trosku nefer voci majitelom tour. .. alebo by som mal mozno prestat pozerat na zostatkovu hodnotu vozidla a prisposobit sa svk trhu co znamena zvacsa vzdy si priplatit [-( ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní