... všetko o BMW ...
Šubo napísal:
Maj na pamati ze bavoraci ked zlozili motor M3(91-99),tak porsche motors ingeneering sa isli v tej dobe vyplakat-dam sem o tom aj clanok z 94 kvalitne citanielen neviem ci sa ho dockam...
jergy_zm napísal:Ďalšia vec, ktorá ma začala trápiť je oranžová kontrolka check engine. Hneď ako sa objavila som sa zastavil u chlapíka na diagnostike. Poruchu zmazal, a povedal že chyba je niekde tu: http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... _air_pump/
Po zmazaní chyby síce kontrolka zhasla ale o dva dni pri rannom štarte sa opät rozsvietila. Nakoľko tá pumpa pracuje len pri studenom motore, tak mám na to podozrenia. Vyznáte sa v tom niekto? Inak auto sa správa normálne, žiadne zmeny na výkone ani na spotrebe som nepocítil, akurát tá kontolka páli do očí, hlavne večer
Romanis napísal:Je neskutečný jak funguje lidské oko a mozek.
Jak mám témeř pořád na očích pár hezkých coupe e36 v modrých barvách,staly se pro mě tak všední a okoukané že si někdy říkám že se mi skoro nelíbí, proto je až zvláštní že se mi sedany nikdy nějak nelíbily ale ten tvůj působí až kouzelně v kombinaci alpin a sedan.Krásné auto,alespoň z fotek tak vypadá.