... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
doubleT
Auto: BMW 525d e61
Kraj: Trenčiansky

Re: Trasenie volantom pri 120ke

Sobota, 15. Októbra 2011, 12:33

peligro napísal:
tak ešte som nemal čas to dať pozrieť ale včera som nadvihol predok na zdviháku a jedno koleso má vôľu dosť citeľnú. Keď prudko zabrzdím tak miestami neviem udržať volant...Už to musím dať spraviť jazdím Poľsko a spať Poraďte prosím kde v TT mi to dajú do poriadku myslím kontrolu a výmenu toho čo treba. Ďakujem.

na kricku Self servis... alebo sa ozvi chalaniskovi s nickom coWon... mne to robili tam a max spokojnost...

peligro
Autor témy
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 20. Októbra 2011, 18:46

tak coWon akurát robí auto, dúfam, že budem môcť len odporúčať ďalej.... :D uvidím dám vedieť.

peligro
Autor témy

Piatok, 28. Októbra 2011, 06:56

takže už to coWon dal dokopy ( výmena tyčiek riadenia a spodného ramena). Volant už netrasie ani pri vyššej rýchlosti, ani pri prudkom brzdení. Zatiaľ odporúčam tohto technika. Čaute

antonvrabel
Auto: E30ix,E39,
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 28. Októbra 2011, 07:54

peligro napísal:
takže už to coWon dal dokopy ( výmena tyčiek riadenia a spodného ramena). Volant už netrasie ani pri vyššej rýchlosti, ani pri prudkom brzdení. Zatiaľ odporúčam tohto technika. Čaute

pisal som ti to ako 4 prispevok :-"

M5port
Auto: E39M5E39535E60M5
Kraj: Košický

Sobota, 29. Októbra 2011, 14:09

presne ako piše jararak,bude to brzdami....;)

peligro
Autor témy

Sobota, 29. Októbra 2011, 16:31

nie brzdami ale rameno a tyčky riadenia, brzdy sú nové a v poho

Gorgi
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Januára 2012, 12:18

Chalani, mam podobny problem. Nad 90km/h mi zacne vybrovat volant a vybracie citim aj na pedaloch. Dokonca ked idem ustalenou rychlostou ( v tej 90tke to je najcitelnejsie) tak to vybrovanie nieje stale, ale take morzeoukove :D neviem ako to opisat, proste to chvilku vybruje potom sekunda nic zase vybruje a stale dokola. Ale to len ked idem ustalenou rychlostou, teda tou 90tkou.Ked zrychlujem alebo spomalujem, tak su tie vybracie citit stale, bez prestavok. Vymenene boli komplet predne kotuce aj platnicky, capy+tycky riadenia, tlmice ... a este mam jeden problem, neustale sa mi vlnia predne kotuce :D predtym tam boli origo nove BMW tie sa zvlnili tak isli nove JURID koncom leta a zase si myslim ze su zvlnene, lebo pri brzdeni z vacsej rychlosti trase volantom jak salene ... poradte co by som mal este vymenit, planujem dat este nove tycky stabiku a silenty na spojovacej tycke ... dik moc zatim ;)

este ma tak napadlo, ci to nemoze sposobovat ulozenie kardanu alebo motorove silenty :-k ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní