Asi pred mesiacom som si kupil svoje prve BMW. Rozhodnutie padlo na sedan 318i individual v ciernej farbe rok vyroby: 11/1995. Vybava: el.siber,el.predne okna,kozeny interier,2x airbag.A ma cely bzdovy system z 325i a X vzperu na prednej naprave .. Dniesol som si ho z druheho konca republiky. Ked som na nom dosiel domov som zistil ze ma zlomenu zadnu pruzinu kt. som tam nejako nezbadal. Takze prva investicia bola vymena zadnych pruzin. Isli tam znacky Lesjöfors. Potom prislo na rad uprava vyzoru ked uz BMW tak nech to nejak aj vyzera

Prednu kapotu som dal do ciernej matnej+new emblem, 17ky elektrony AWS dakar s pneumatikami vzadu 225/45 a v predu 215/45. A prave sa pracuje na ciernych ladvinkach.
Medzi tym som mal este nejake mensie "vady" ak sa to tak da nazvat. v interieri mam stropne osvetlenie z ineho modelu a nesvietilo stredne svetlo pri otvarani dveri len bocne citacie svetla. tak som to prepojil ale zazracne uz nesli citacie ale len stredne ked som otvoril dvere a blbol central a el. okna. Vyriesil som to tak ze som to svetlo prepojil naspat ako bolo a vsetko funguje dalej. Medzicasom mi este sadla zadna naprava na strane kde bola zlomena pruzina ale po par dnoch sa sama vratila do povodnej vysky.