... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rado520iE39
Autor témy
Auto: BMW X3 E83 3.0D
Kraj: Trnavský

huci servo

Streda, 8. Septembra 2010, 16:50

zdravim mam taky problem, huci mi servo teda tak bzuci a neviem cim to je prejavuje sa to stale ale iba ak je volant v kludovej polohe tak bzuci tak je jedo ako su vytocene kolesa, ale ak stojim na mieste ,a dam servo do zaberu to zanemna ze len trochu pootocim volantom servo stichne. toto bzucanie sa prenasa iba cez volant vonku to pocut neni. servo netecie,pekne funguje iba taka chibicka krsasi. nemoze to byt hustotou oleja? . skuste mi poradit. za vsetky odpovede dakujem.
PROTECT ME FROM WHAT I WANT

BMW X3 E83

JetSlider
Auto: BMW 530 d

Re: huci servo

Sobota, 11. Septembra 2010, 09:45

servo huci iba v tedy ked je malo oleja alebo je moc tuhy olej a to sa iba v zime stava a zvicajne huci ked vytacas s kolesami a nie v klude tak neviem co by to mohlo byt, ale sak ked funguje tak by som to neriesil

Rado520iE39
Autor témy
Auto: BMW X3 E83 3.0D

Sobota, 11. Septembra 2010, 13:48

JetSlider napísal:
servo huci iba v tedy ked je malo oleja alebo je moc tuhy olej a to sa iba v zime stava a zvicajne huci ked vytacas s kolesami a nie v klude tak neviem co by to mohlo byt, ale sak ked funguje tak by som to neriesil

no dnes som sa na to pozeral a dosiel som na to ze to bola opreta trubka od serva o hriadel volantu zdvihol som ju a prestalo ... dikes :)
PROTECT ME FROM WHAT I WANT

BMW X3 E83

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 07:46

presne toto robi aj mne na e46 coupe , tiez ked je volant v klude tak trosku to bzučí a proste to pocut, akonahle pohnem volantom co i len o centimeter a drzim ho v polohe ked volant nieje v klude tak to prestane... vravis ze trubka rezonuje o hriadel ? asi vymenim aj kvapalinu komplet + sa na to pozriem, diky za tip :idea:

andush
Auto: E60 530D

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 13:52

mne to robilo tiez, tak sme servo vybrali a ked sme snim tocili tak hrkalo ako sproste.
Daj si 30 otčenášov! :D

ex Škoda 120L
ex Lancia kappa 2,4TDs
ex Škoda octavia kombi 2,0
ex Škoda octavia L&K 20V turbo
ex VW passat combi 1,9TDI
ex BMW E39 530D
ex Hyundai Terracan
ex VW Touran

BMW E60 530D
Volkswagen PASSAT 2.0TDI

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných