... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Autor témy
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Cyklovac

Pondelok, 10. Októbra 2011, 23:27

Chlapy poradte, mal by som mat dazdovi senzor, ale okno uz bolo menene za nejake obycajne bez toho senzoru, cize to je asi logicke ze nebude fungovat, ale preco mi nefunguje ani nastavenie intenzity ciklovaca na packe? Ci dam do hornej polohy 2 alebo dolnej 1 tak je to stale taka ista intenzita... ma na to vplyv to okno? dalo by sa niekde odstavit ten dazdovy nech mi aspon toto ide ako ma? Diky

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Cyklovac

Utorok, 11. Októbra 2011, 00:33

Peters2 napísal:
Chlapy poradte, mal by som mat dazdovi senzor, ale okno uz bolo menene za nejake obycajne bez toho senzoru, cize to je asi logicke ze nebude fungovat, ale preco mi nefunguje ani nastavenie intenzity ciklovaca na packe? Ci dam do hornej polohy 2 alebo dolnej 1 tak je to stale taka ista intenzita... ma na to vplyv to okno? dalo by sa niekde odstavit ten dazdovy nech mi aspon toto ide ako ma? Diky

malo by sa dat odstavit a to prekodovanim vozidla a vynaz z neho prislusny kod (SA) ktory definuje Rain Sensor.. Potom sa auto bude spravat ako auto bez dazdoveho senzoru a teda by mal normalne fungovat aj cyklovac. Nato potrebujes niekoho s programom NCS a aj generator SA kodu.

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Utorok, 11. Októbra 2011, 19:31

Čaute panstvo!
Mám tiež menší problém s dažďovým senzorom,tak sa tu trocha priživím :mrgreen: Ja síce mám senzor na okne,akurát je mi prd platný.Nedávno ešte asi fungoval,lebo keď pršalo a páčka bola v prvej polohe tak to mávalo stieračmi podla množstva vody na okne.Teraz keď dám páčku do prvej polohy,stierače dvakrát mávnu a dosť.Može pršať kolko chce.Nastavenie intenzity cyklovača samozrejme nereaguje.Ďalšie dve polohy páčky idú normálne.Myslíte že to bude nejaký mechanický problém typu prerušený vodič,alebo zblbol soft? :-k
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

Peters2
Autor témy
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Utorok, 11. Októbra 2011, 21:34

airbone napísal:

malo by sa dat odstavit a to prekodovanim vozidla a vynaz z neho prislusny kod (SA) ktory definuje Rain Sensor.. Potom sa auto bude spravat ako auto bez dazdoveho senzoru a teda by mal normalne fungovat aj cyklovac. Nato potrebujes niekoho s programom NCS a aj generator SA kodu.

Cize potrebujem na to nejakeho sikovneho cloveka z PC ???

doubleT
Auto: BMW 525d e61
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Októbra 2011, 20:35

tiez mam otazocku k tejto temicke... mam dazdovy... teda mal som... fungoval normalne ako mal cize v polohe cyklovaca siel dazdovy senzor, no zrazu nevjem z akeho dovodu prestal fungovat a v prvej polohe kde predtym normalne siel sa teraz sprava ako keby to dazdovy nemalo a ide mi cyklovac... diagnostika nic nevyhodila (teda vyhodila ale nic co by sa tohoto tykalo) a nevjem co s tym... ak mate niekto nejaku skusenost budem vdacny za radu...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 12. Októbra 2011, 22:17

to sa moze stat, treba skusit dazdovy senzor cez diagnostiku ïnicializovat, je nato specialna funkcia.....

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 17:55

To Airbone:neviem ako u ďalších chalanov,ale u mňa dažďový cez diagnostiku aktivovať ide,skúšali sme to so Milanom(starML).Keď som auto kúpil,bol som ho dať preklepnúť na diagnostike u TT-simika a ten hovoril niečo ako "hardvérová chyba".Može byť chyba niekde v páčke stieračov?Lebo cyklovač mi nejde ale obe rýchlosti hej :-k
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní