... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
doubleT napísal:
o co tu ide ? nejak tak trosku konkretnejsie ? lebo akosi tu tomu nechapem... skusam si aj podskocit ale... nic... hmm ?
 Všetko tam je napísané čo ,kde ,kedy, ako
  Všetko tam je napísané čo ,kde ,kedy, ako  
M1R3C napísal:Sobotu ideme chalani z klubu čo najviac by bolo najlepšie pozreť na stretko chalanom z BA ... tiež z klubu a keby nás bolo čo najviac bolo by njlepšie budem rád ak sa pridášVšetko tam je napísané čo ,kde ,kedy, ako

maiki napísal:to neni nase stretko , ale autickari z BA !! netreba si to mylit... my mavame stredy, tj dnes :) ale v sobotu prideme , dam dnes vediet chalanom
btw, fotime na letisku Boleráz pri TT (22.10.2011 - 14:00), skuste prist v co najvacsom pocte, a dajte vediet vsetkym co poznate z klubu :) nech nas je fakt co najviac :)
podrobnosti tu zrazy-a-stretnutia/fotenie-do-kalendaru-hromadna-foto-tt-22-10-2011-14-00-t52605-30.html

M1R3C napísal:Tak tak Maiki .. Stretávame sa pri Amfíku na tom velkom parkovisku aby nebol problém s dorpavou a tak ďalej ...

Jannci napísal:
budes prvy v kolone?

Na aute pôjdem s Maikim
 Na aute pôjdem s Maikim   Alebo Miškom alebo s hocikým každopádne musím ísť prvý ja KeĎže iem kde to je
 Alebo Miškom alebo s hocikým každopádne musím ísť prvý ja KeĎže iem kde to je  
  Aj The Prozac vie kde to je
 ja neviem ci by som presiel, a neni nahodou to letisko uzatvorene?
 ja neviem ci by som presiel, a neni nahodou to letisko uzatvorene?demos napísal:no nevim ci tam prejdu vsetci lebo tam pri kolajnicach je ta cesta dost rozbita pokial viemja neviem ci by som presiel, a neni nahodou to letisko uzatvorene?
 A túto sobotu Ideš s namy do BA pozreť klubákov ?
  A túto sobotu Ideš s namy do BA pozreť klubákov ?M1R3C napísal:
Yes

Na aute pôjdem s Maikim
Alebo Miškom alebo s hocikým každopádne musím ísť prvý ja KeĎže iem kde to je

Jannci napísal:
maiki pride pred amfik?

Jannci napísal:
maiki pride pred amfik?

maiki napísal:si pis ze pridem pred amfik

coWon napísal:a premieta s tam vobec?