... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
jurix napísal:a to mas 320d??? lebo mne vsetci tvrdia ze musim mat nizsiu spotrebu...ja jazdim fakt ako dedo
Bawaria napísal:
niečo máš zlé,buď sa ti nezohrieva na prevádzkovú teplotu alebo niekde ti uteká výkon,väčšinou to býva ale v nedostatočnom ohreve motora,takže kludne termostaty môžu byť zlé. zohrieva sa normálne,ručička teploty motora ukazuje do polky?
Mne auto žralo 8litrov,ked som mal zlý termostat,ale to bola zima a potom ešte pod 7 l raz tiež som nemohol dostať spotrebu a to bola deravá hadica sania. Auto by ti malo pri 110km/h na dialnici na rovinke pri ustálenej rýchlosti ukazovať aktuálnu spotrebu na ekonomere 5L/100km. ak ti ukazuje túto hodnoru,tak by si mal mať teoreticky všetko dobé a máš zlý štýl jazdy,alebo jazdíš krátke vzdialenosti po meste. Ps. nezabudni si vynulovať BC priemernej spotreby :) E46 320d 100kw má písanú priemernú spotrebu 5,7litra/ 100km, čo je aj reálna hodnota overená a nie je problém ísť so spotrebou aj nižšie ,ale to sa musíš fakt snažiť, aby si zajazdil mesto+mimomesto na 5,5litra/100km :-)))))
jurix napísal:a to mas 320d??? lebo mne vsetci tvrdia ze musim mat nizsiu spotrebu...ja jazdim fakt ako dedo