to bolo skutocne velmi lachke porovnanie btw. som velmi zvedavy na novu trojku coupe (aj ked nedokazem porovnat jazdne vlastnosti tychto aut) ale z dizajnoveho hladiska sa mi Cecko paci ovela viac
MB E aj C kupe su obe na platforme C-cka... Akurat E ma bezramove dvere, vacssie previsy, je viac na luxus a eleganciu a menej na dynamiku a sportovost. Takze zrovnanie s 3kou je spravne, akurat tam urcite mala byt faceliftova E92, asi zrovna nebola k dispozicii .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
je to video primarne o MB, ne klasicky srovnavak :) jinak nevim, co by tam melo byt vice, je to pro web ne pro TV. Ale klidne vem kameru a zkus natocit lepsi a rad se poucim
a takisto sa mi nepaci na tvojich videach ze z nich vidno, ze si bmw zahladeny..ked robis taku "relaciu" chce to trochu objektivity, lebo bmw nie je naj
no ja prave vubec nejsem BMW zaujaty :) nevim, ve kterem videu se Ti to zdá, zkus mi poslat link at vim. Pro me poslední dobou vede v premiové tride Mercedes a to vyrazne, stejne tak je skvely soucasny Jaguar, potazmo Infiniti. Jinak pro me je nej Porsche a z dostupnych aut Genesis 3.8, naprosto bezkonkurencni zabavne auto: http://www.youtube.com/watch?v=oMIwCZgTaBQ
to není pravda, facelift interier E92 opticky nezasahl. Ano téhle chybí iDrive display, ale to by celkový vzhled stejne nezachranilo, protoze interier rady e9x je jeden z nejhorsich v premiove tride soucasnosti