... všetko o BMW ...
RomanV napísal:
Nie nie.
Zosik je v poriadku.
Pred týždňom som však na rádiu prečistil nastriekal všetky kontakty Kontoxom, ešte viac som odpružil uchytenie rádia tak, aby sa v minimálnej miere prenášali prudké otrasy na rádio.
Odpružil som uchytenie konzoly k autu a tak isto aj uchytenie rádia ku konzole penovou podložkou, čo sa dáva pod plávajúcu laminátovú podlahu, takže teraz rádio jemne "pláva".
Odvtedy mi zvuk zatiaľ ani raz "nevypadol", pričom predtým aj niekoľkokrát za deň po prechode cez nerovnosti.
Tak som zvedavý, koľko to vydrží.
airbone napísal:zasa partia elektronikov, co vsetko opravuju kontoxom a lepiaciou paskou![]()
v bm54 odchadzaju koncaky, sprejom sa nedaju opravit, ani pruzinami
post589675.html#p589675
majitelia bm24 to maju jednoduchsie, tam je len studeny spoj......
rasto524 napísal:
ja mam bm24.........co s tym robit???
lubko4 napísal:Caute, ja mam podobny problem radio hra raz tyzden raz 10min a potom vypadne zvuk. Nasiel som trik ako to rozbehat.
Trik 1: Vypnut a zapnut :)
Trik 2: Prepnut na TV a spat
Trik 3: Zapnut Navi a pockat na najblizsi pokec.
Ked zliha Trik 1 - 3 opakovat :) ale nie vzdy to pomoze.
Mam overene ze to nie je zavysle na vybracii lebo mi to vypadlo aj ked auto stalo a motor bol vypnuty.
Neviem bohuzial aky mam modu aj ked som to mal rozobrate... je pravda ze po "masirovani" kontoxom to nevypadlo asi mesiac ale potom ten isty scenar.
Asi to budu 2 problemi jeden s koncakmi a jeden s radiomodulom, lebo mene idu bud vsetky repraky alebo nist.
Mohol by to byt aj studak ale aj vyschnuty kondenzator v napajacej casti ... alebo nieco uplne ine ...
Keby mal niekto foto asi by mu bolo vela ludi vdacnych ...