... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

Fejton
Autor témy
Auto: X5 E53 4.4i
Kraj: Bratislavský

Zle starty ranno ked je zima x5 4.4i

Utorok, 4. Októbra 2011, 10:32

Caute, mam taky problem zE rano iba ked je studeny motor tak nastartujem
Asi na 4-5x kym sa aspon malinko nezahreje motor dovtedy po par sekundach skape.
Jak je motor teply tak ide ako hod inky. Zacalo to robit teraz ako je uz chladnejsie.
Viete mi niekto s tym poradit?

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l

Re: Zle starty ranno ked je zima x5 4.4i

Utorok, 4. Októbra 2011, 12:57

to nieje skodovka, nemozes mat taketo problemy, ja by som to videl na niektore cidlo vacka/kluka, diag napovie viacej
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Fejton
Autor témy
Auto: X5 E53 4.4i

Streda, 5. Októbra 2011, 10:27

preaveze to je najhorsie ze diagnostika neukaze nic ziadnu chybu, tak preto si lamem hlavu co to moze byt :/

palenko

Piatok, 21. Októbra 2011, 11:09

Fejton napísal:
preaveze to je najhorsie ze diagnostika neukaze nic ziadnu chybu, tak preto si lamem hlavu co to moze byt :/

Nalej si do nadrze prisadu do benzinu a vyjazdi aspon celu nadrz. Najlepsie Castrol TBE cca 7eur . Pridaj 3 nasobne mnozstvo ako pisu. Ja som mal ten isty problem. Zalezi aj kde tankujes. Menil si uz plivovy filter? Tie cidla si precisti tiez. Ta 4.4i ich ma dost vela =D>

semtex

Piatok, 21. Októbra 2011, 16:37

ake cidla sa daju precistit adidivom do paliva?
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

quickpig
Auto: bmwZ4 2.5i, X5 3.0d

Utorok, 22. Novembra 2011, 12:30

ziadne cidla neprecistis.. ale mne to tiez fungovalo.. nevravim ze mi moj diizlacik nenastartoval, ale zimka mu robi trosku zle.. kupujem od Slovnaftu aditiva, pretoze viez ze su usposobene nasej kvalite nafty.. vyjazdil som 2x a parada.. startuje ako keby bolo vonku nad 0,-

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 26. Novembra 2011, 22:28

mne startuje diesel v zime a v mraze na prve brknutie bez problemov a ziadne aditiva som nikdy nedaval... :smile:

bob
Auto: E71 2010 3.0d 180kW
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 6. Decembra 2011, 16:24

inac zaujimavy test ohladom aditiv http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf ja osobne pouzivam VIF okrem ineho udrzuje to hlavne palivovy system vo forma a hlavne trisky motor ma uhladenejsi chod

Tupelo
Auto: BMW X5 e53 M54 3.0i
Kraj: Nitriansky

Streda, 30. Septembra 2015, 12:58

Mám taký istý problém, mam x5 3.0i na lpg...lenže tento problém pretrváva aj keď jazdím iba čisto na benzíne. Mám výmenenú váhu vzduchu, opravený separator oleja, repasovaný vános, celá chladiaca sústava vymenená, palivový filter menený, palivové čerpadlo nové, sviečky nové rovno na plyn, cievky zapaľovania nové komplet, ak vstreky nove benzinove..Všetko originálne diely a stále to robí, štart za studena, auto trase ide ako keby na 5 valcov alebo menej, až nakoniec zhasne, musím pridávať plyn udržiavať otáčky az kým sa nezohreje až potom ide normálne. No niekedy mi aj počas jazdy už zohriate stojím na križovatke a zase začne triasť a ide ako keby ma 5 valcov. Vypnem, naštartujem a ide normálne. Už som z toho na nervy nikto nevie pomôcť vôbec nikto a v BMW v Nitre ma nechcú lebo tam mam plyn.... aj keď tento problém nesúvisí s plynom!

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 1. Októbra 2015, 20:35

ked to zacne triast, skus pobuchat po tej liste kde su konektory ku vstrekom ci sa to neopravi - mozno mas problem v elektrine ku vstrekom -ako tam davali plyn tak prepoje na plynove vstreky mozno zoxidovali/stratili na kvalite
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Joe666
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Októbra 2015, 15:39

toto robi viacero typov aut co dlhsie jazdia na plyne . Daj vycistit benzinove vstreky preventivne ak sa nemenili + vymen plynove vstrekovace-po case niekotre zvyknu prepustat plyn a auto na druhy den zle startuje a robi to sem tam aj za tepla hoci sa jazdi len na benzine a sviecky len original ake su predpisane-ziadne lpg. toto mi robilo na jednom mercedes aj audine a aj toyote co dlhsie jazdili na plyn a vacsinou prepustali tie lpg vstrekovace

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní