... všetko o BMW ...
voloda napísal:vyzera to na vypadane pixely... cital som ze sa to da opravit, ale za vela to nestoji, mozno su teraz uz lepsie techniky na opravu, tak neviem... alebo vymena... ja mam maly bc a take problemy neriesim... vela zdaru
Jaseba napísal:Caute, na 530D na palubovke a radiu zobrazuje vsetko akoby sa stracali riadky v pismenkach, napr- druhy, piaty a tak. nestretol sa s tym niekto? ukazuje vsetko ako ma len si musi clovek domysliet casti pismeniek.
voloda napísal:vyzera to na vypadane pixely... cital som ze sa to da opravit, ale za vela to nestoji, mozno su teraz uz lepsie techniky na opravu, tak neviem... alebo vymena... ja mam maly bc a take problemy neriesim... vela zdaru
Jaseba napísal:hm ale zeby to robilo aj na radiu aj palubovke? nemoze to byt napr ze boli stacane km? neviem ci je to pravda ale vraj su BMW na toto citlive.
airbone napísal:
Prestav si ze sme sa s tym stretili. SKoro na kazdej e39...
Neni problem opravit i jedno i druhe u mna... kludne sa ozvi do ss.
Mozno u niektorych opravarov - suplikantov to za vela nestoji, u mna hej. Kludne dam zaruku 5 rokov......
![]()
Ak si kupil auto z bazaru, pocitaj ze km mas stocene tak ci tak, ale domienka ze kvoli tomu to suvisi s pixelmi na displejoch je na urovni velmi nizkeho IQ.
Co sa tyka stocenia km, ak mas novsi FL model, da sa lahko zistit ze bolo manipulovane z eprom pamatou (m35080), tzn. stocene km...... Vidim to v mnozstve budikov co opravujem, ale vacsinou o tom chlapcom ani nehovorim, nech ziju radsej kludne....
voloda napísal:to airbone: nemyslel som teba, mozno to dali robit takym ludom ako ja lcm modul, na ktorom mi uz strajkuje vsetko a to mi len dialkac svietil a preblikavali parkovacky, no nic no...
drzim prsty s opravou