... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

andymc
Autor témy
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Upgrade radia z "kazetaka" na business CD

Štvrtok, 29. Septembra 2011, 19:53

Zdravim dnes som spravil upgrade radia z kazetaka na business CD a problem je v tom ze v novsom radiu je uz iba jeden vstup na antenu, kym v starom boli dva
Obrázok
pohlad na novsie radio zozadu
Obrázok

Teraz mam problem zo zapojenim anteny kedze ja potrebujem zapojit tu sirsiu koncovku a na novom radiu je ta uzsia ak ju len tak prilozim tak pekne chyta signal. Nasiel som aj nejaky kablovy adapter
Obrázok
Po zapojeni to vyzera nejak takto
Obrázok

Moja otazka je ci uz to niekto riesil a ako ste to spravili mne sa zda prehnane kupovat adapter za 20eur (pripadne v tomto linku http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=430262 kupa noveho antenneho zosilovaca) Nejake rady ako to spravit lacno a kvalitne ??

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Re: Upgrade radia z "kazetaka" na business CD

Štvrtok, 29. Septembra 2011, 21:23

zda sa ti prehnane kupovat adapter za 20eur ? :shock: :D

sorry ale je to zanedbatelna polozka, robis upgrade, nic nie je zadarmo. Ach jaj...
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

andymc
Autor témy
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 29. Septembra 2011, 21:41

20eur nie je ziadny velky peniaz ale za kus prepojovacieho drotu sa mi zda vela aj tych 20eur ked mam pocit zeby to slo urobit aj omnoho jednoduchsie. Dalsi problem je ten ze ak to aj teraz objednam (z ebay kedze netusim kto a kde na slovensku by to predaval) tak to dojde asi za nejake dva tyzdne a tolko sa mi cakat nechce. Nove radio hra ppc :D tak si ho chcem vychutnat co najskor. Urcite tu uz viac ludi menilo stare radio za novsie a museli narazit na tento problem a neverim ze kazdy tu objednaval z abayu.

michaltt
Kraj: Košický

Štvrtok, 29. Septembra 2011, 23:14

andymc napísal:
20eur nie je ziadny velky peniaz ale za kus prepojovacieho drotu sa mi zda vela aj tych 20eur ked mam pocit zeby to slo urobit aj omnoho jednoduchsie. Dalsi problem je ten ze ak to aj teraz objednam (z ebay kedze netusim kto a kde na slovensku by to predaval) tak to dojde asi za nejake dva tyzdne a tolko sa mi cakat nechce. Nove radio hra ppc :D tak si ho chcem vychutnat co najskor. Urcite tu uz viac ludi menilo stare radio za novsie a museli narazit na tento problem a neverim ze kazdy tu objednaval z abayu.

ja by som tych 20e ozelel ak by to dopomohlo k funkcionalite :-k
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

caliopcar
Auto: BMW E 46 316i
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Októbra 2011, 21:31

Nazdar skús pozrieť tu, niečo som odtiaľ kupoval na muziku aj ja.

http://www.autoomega.sk/

matysE46
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 20:31

ja som dnes tiez chcel urobit tento upgrade..ale hned prvy problem bol ze som nevedel ako demostovat ten hlavny pin do radia..bola zozadu ta plastova sranda, kt. sa mala vysunut hore..no islo to asi centimeter a potom to dalej neslo.. =; tak som to necel nasilu ze sa vas tu radsej opytam kao to demontovat.. :oops:

inak osm pozeral ten odkaz co tu je..ak to dobre chapem, tak ked sa robi takyto upgrade tak treba proste kupit tie prepojovacie kable co..? to by nebol problem..ak som dobre pochopil tak staci zapojit do CD radia ten hlavny cerny pin a prepojit antenu s tymi kupunymi kablami..a ten treti "zlaty" uz potom netreba..?

a posledna otazka..ta cierna vec co sa srobuje zozadu..ta ma aku funkciu..?

dakujem.. :|

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 21:28

neviem co tu riesite... novy antenny kabel (reukcia na antenu) original v BMW stoji 21,52€ (na ebay 10€), druhy antenny kabel uz zapajat netreba...

matysE46

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 21:33

viem, ze je to otravne, ale radsej si necham poradit od niekoho kto sa vyzna..

no a ktory je ta redukcia..ak mozes daj ebay link..nech nekupim nieco ine co mi bude na 2 veci..mne ide o to, co stym poslednym kablom..netreba ho zapajat..?

Obrázok

matysE46

Pondelok, 3. Októbra 2011, 20:11

ano ten obrazko som uz videl..ale neviem ako to mam zadat na ebay do vyhladavaca.. :oops:

ked tam dam to cislo 61 12 6 913 955 tak nic nenajde..

Ico2311
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 3. Októbra 2011, 23:23

Chalani, presne toto male mam aj ja ,ale ked som vymienal autoradio, tak som to nemal kde zapojit. Je to antena?

matysE46

Utorok, 4. Októbra 2011, 06:49

:arrow: ice.blade..vdaka..problem bol ze som nevedel co dat do vyhladavaca

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Októbra 2011, 07:13

matys sak to som nevedel ani ja a predsa sa to dalo najst so slovami "bmw adapter" ;)
Naposledy upravil/-a ice.blade v Utorok, 4. Októbra 2011, 07:18, upravené celkom 1 krát.

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 4. Októbra 2011, 07:17

Ak chceš,dobehni,spravím to,nemusíš nič objednávať. :mrgreen: Určite pojdeš od mňa takto... :-({|=

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných