... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
phenix55555 napísal:Sam do toho radsej nejdem. Ak je to take jednoduche tak preco nik nenapisal ze stym pomoze heh
Matussko1987 napísal:daš dolu kryt na motory sanie atd a mas ich tam pekne z pravej strany a len ich vysrobujes a dass nove len ako tu
uz bolo písane ked sa ti zalomi a zostane v hlave tak je to cele zle ja som menil zhaviče asi tak osem hodín
lebo sa mi dva zalomili a hlavu rozoberat to by som kurva nechcel. Ale potom sa podarilo po celom dni
rezerro napísal:
ked to nie je tajomstvo, ako si ich dal von tie zalomene? lebo mne sa tiez zadarilo...
Hoky napísal:Je aj niekto taký, čo sa mu to takto vybrať nepodarilo a musel to robiť nejakým iným spôsobom? Lebo dnes sa mi jeden pri výmene podarilo zalomiť na štvrtom valci, ale tak šikovne, že závit sa ani nepohol, odtrhla sa celá tá časť čo trčí z hlavy. Tým pádom neviem, či sa mi na ten závit, čo zostal v hlave podarí niečo privariť, keďže von z hlavy nič netrčí. Ak niekto má podobnú skúsenosť a nakoniec sa mu to podarilo nejako vybrať, tak sem s ňou prosím....