Ano, nieco take by mohlo pomoct. Otazka je ale skor nasledovna. Filter by sa mal menit po 200tis. dovtedy sa musi sam v podstate bez problemov vediet regenerovat pri dlhsej jazde /aktivovat by sa mal ak auto ide cca 90km v hodine suvisle min 10min aby dosiahlo potrebne teploty/. Po 200tis sa rozpadne mriezka lebo je zanesena tak ze ho standardnym precistenim nezvlada regenerovat...
Ja osobne idem buduci tyzden idem vyskusat objednat toto>
http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty ... ing-liquiddam ho dole a uvidim co to s nim spravi. Uz mam cca 200tis na E60 530 a sice nesvieti ziadna kontrolka ale pri dlhsej jazde /alebo razantnejsej/ prejde zvuk do vyrazne basoveho tonu a stiahne vykon auta. Diagnostika pise len prilis vysoku teplotu a cidle pred katalizatorom /ako zaznam chyby/ lebo po kratkom oddychu a vychladnuti pise priepustnost filtra bez problemov. Bol som aj v AutoMotiv-e a po vsetkych testoch je to jednoznacne filter...vynutena regeneracia cez diagnostiku nepomohla.
Takze odskusam to rozpustadlo a doplnim aj ja postreh. AK to bude fungovat, napisem tu kontakt kde v BA by to vedeli zdvihnut, vybrat a takto vycistit.