... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Hmm az bude chvilka prelouskam ten DOSuv prispevek, kazdopadne ja taky otestoval BMW Germany a zkusenost strasna, nejhorsi servis v jakem jsem kdy byl
Byl jsem tam hlavne protoze se na me 335i projevila dost znama chybka N54 motoru - Wastegate Rattle, skopcaci absolutne netusili o co go, nakonec po osmi hodinach co bylo auto v servisu (a nestacili za tu dobu ani vymenit olej i kdyz vedeli ze bydlim 400km od servisu - ale casu dost, vzdyt do zitra pockam..), ze pry snad tusi cim by to mohlo byt, ale potrebuji 400Eur aby overili zda o je opravdu ono a pripadne 2.000 Eur oprava..
Ani nemluvim o tom ze nebyli schopni mi udelat geometrii pokud si od nich nekoupim dve nove pneu po 400Eur kus - s cimz jsem nakonec souhlasil i kdyz je tady muzu mit za skoro polovinu, pak si vymysleli ze aby mohli udelat geo tak bych potreboval i nove rafky, coz uz jsem docela penil..
Ve vysledku jsem si nechal za 900E vymenit predni kotouce a desky, s motorem neudelali nic, podvozek taky nic, nebyli schopni vymazat chybu mlhovek (sviti po vymene narazniku za mtech) ani vymenit prasklou zarovku...
Blil bych z toho, nevim jestli kdyz videli mladase z cech s 335 tak me chteli sedrit co to jde ci co..
Vy mate v tech "Vasich" servisech nejake overene kontakty? Snad bych to jeste zkusil, nechce se mi davat auto k nejakym bastlirum, ale tohle byla velka skola..
Btw slo o tenhle "servis" - BMW Niederlassung Munchen, Frankfurter Ring 35
Jen zavistive sleduju na foru jak amikum kvuli rezonujici wastegate (nejde o zasadni problem, ale proste neprijemny zvuk) meni na jejich "07 autech obe turba + vyfuk free of charge, proste protoze vedi ze to je "vrozena" chyba auta, toho se tady asi jeste dlooooho nedockame co..
Jo a jeste jsem zapomel nejlepsi perlicku na zaver - kdyz jsme projizdeli s mechanikem auto tak jsem mu ukazoval jak se meni mapy na JB - coz ho velmi zajimalo a jak ze to jede atd, nikdy jsem nejezdil na nejostrejsi mapu 2 kvuli zachovani co mozna nejvetsi zivotnosti auta, ale kdyz jsem si ho pozde vecer prebiral tak autu chybela ca osmina nadrze, spotreba byla o 0,4l vetsi a na aute byla nastavena mapa 2...
Srry ze jsem sprosty, ale zasrati helmuti, kdyz si na to vzpomenu tak se mi jeste ted jezi chlupy..
andymc napísal:Keď dojdem domov tak ti pošlem kontakt na mechanika z bmw, ktorý má aj vlastný servis v mníchove za lepšie ceny
starML napísal:Opraví to třeba tady http://www.bmw-muenchen.de/de/nl_muench ... ntact.html , jen s tou cenou si nejsem jistýServis se nachází v severní části Mnichova na Frankfurter Ring, na rohu s Knorrstraße. Metrem použít linku U2, stanice "Frankfurter Ring", odtahovka je samozřejmostí.