... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rudolfo63 napísal:..no...,mna ku skuskam pripustil,ale zavolal na mna hliadku,lebo som na skusky priletel autom,spisali protokol a este neexistujuci vodicak mi zadrzali na rok....
maiki napísal:Na motorke idu dvaja chlapy. Šofér nevidí na jedno oko a druhý je uplne slepý. Šoferovi vletí do oka mucha a vykríkne : - Pice! .. a slepý na to : - Čaute baby
su to drobnosti ako tieto co vam zlepsia den, ked vam nahlasia zrazku favorita a policajneho auta a vy mozete pustit von spravu: "Dopravnú nehodu ste hlásili v Spišskej Novej Vsi na hlavnej križovatke pri Kauflande. Polícia už je na mieste."
Pe-rfect napísal:V krčme hrajú chlapi karty a medzi nimi je aj jeden Maďar. Prisadne si k nim aj Ferova frajerka a Fero jej počas hry šmátra pod sukňou. Nakoniec to už Maďara naštve a ozve sa:
- Kristušát mindenit, nebabraj už toľko ten píč, nejde mi o ten hygiéna, ale lepí mi karta.
Peter92 napísal:kamos robi v SRo a zvykne hlasit Zelenu vlnu, dnes mal takyto status :
Peter92 napísal:kamos robi v SRo a zvykne hlasit Zelenu vlnu, dnes mal takyto status :