... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:kua a na keru mariu je treba prevozne spz, ked to nepodje po vlastnej osi??
wtf?
good luck drako
BlackMW napísal:jj cesi to inak nevedia odhlasit, iba na prevozky,
ale aspon pri tom nemusi byt auto..
ja som sa previezol do CZ kvoli tomu aby som ho odhlasil, ale inym autom.
este to budes mat vesele s poistkou. u nas ani v CZ sa myslim kratkodobe poistky nerobia.
neviem ako tu poistku potom zrusis ak sa rozhodnes auto neprihlasit.
ja som autom nejazdil, ale pepici na urade ze ci mam poistku uzavretu,
ja ze jasne, v aute som ju zabudol, tag som utekal do auta rychlo vypisovat bielu kartu..
Swandes 320D napísal:Ja som cca pred tyzdnom priniesol bawo za Ciech a vybavenie dokladov bez problemov.
Po podpisani kupn.pred. zmluvy ist na ich urad dopravy,TP odhlasit na mna,velky aj maly TP,urobi si kopie...zalozi,urobit poistku /dal som si na mesiac/ da sa aj menej.Daju ti znacky s nalepkami STK/EK a prasis domov.
No a teraz si to riesim tu na SK.Behacky no pohoda.
dracik.bmw napísal:A ked ma to auto STK a EK platnu tak nemusis ist na STKacku v CZ?.Poistku si vybavis potom ako prehlasi papiere na teba.Prides naspet a da ti tabule.Spravne som pochopil.Mne bude stacit poistka na mesiac kedze budem doma len 3 tyzdne.Potom to prepadne a auto bude aj tak v garazi celu zimu az do jari.A potom by som si ho prihlasil na SK znacky kedze by som zbytocne daval za poistku ked pol roka by stalo v garazi nepohnute...Uschovane pekne pod plachtou
Ale asi sa radsej pojdem opitat u nas na D.inspektorat ci mozem auto prihlasit aj neskor.
dracik.bmw napísal:No ja ked som bral 2.8mu z CZ tak uz neviem presne ale mal som poistku na mesiac tusim...A tym padom ked skonci jej platnost na majitela s CZ tak ja stym uz nic nemam kedze auto bude prihlasene na prevozne znacky a aj poistka bude na provozky.Skoncia prevozky po 2ch tyzdnoch a aj poistka po mesiaci nie..A on kedze predal auto a odhlasil tak je to jedno..A JA POKEDY NEPRIHLASIM AUTO TAK POISTKU DAVAT NEMUSIM.Ja som stoho uz neakej zamotanej.Ale myslim si ze by to tak mohlo bejt.