... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
dracik.bmw
Autor témy
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Dovoz auta z CZ na voziku.

Utorok, 20. Septembra 2011, 08:36

Chcem sa spitat ked dovezem auto na voziku nemusim tam vybavovat prvozky a ani poistku.A este by som chcel vediet ze ci musim auto prihlasit do urcitej doby alebo my moze stat v garazi aj pol roka a potom ho prihlasit.Kedze by som len v ramci dovolenky skocil do CZ kupil zagarazoval a prihlasil ked dojdem uz na stalo na SK. :-k :-k ..Bo prihlasovat a platit poistku ked na aute nebude nik chodit pol roka je blbost.A musim ist aj v CZ na STK aby my dali protokol ci my bude na nic kedze auto nechcem hed prihlasit?
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Re: Dovoz auta z CZ na voziku.

Utorok, 20. Septembra 2011, 09:29

prevozky si zaplatis tak ci tak. na odhlasenie auta v CZ ti odporucam mat platnu STK! vyhnes sa zbytocnym problemom. lebo ak ju nemas v tak ti cesi nevidaju maly technicak a ten ti bude nasledne chybat pri KO na SK.
prihlasit auto na SK znacky mozes potom kedy chces :wink:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

dracik.bmw
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 10:20

Takze sa my to na voziku ani neoplati to moze ist auto zrovna po svojich.Kedze musim tak ci tak kupit prevozne znacky.Kedze by teda slo po svojich tak musim zaplatit tu pojistku co myslim staci na mesiac ci kolko sa da najmenej.O STK viem..Uzil som si svoj stres ked som bral 328i z Prahy.Auto som celi happy zaplatil rozlucil z majitelom ze to idem odhlasit a vybavit prevozky.Pri oknicku my tetula povedala ze auto ma prepadnutu STK,EK a poistku.ze bez toho my to neudela.Vtedy nastal stress panika kde najdem STK stanicu tych kktov a pic co som ponadaval svet nevidel.Tak som si sam hladal STK stanicu a vybavoval vsetko za pat 12..Ale uz som to samozrejme nestihol tak som musel ist na druhy Dopr.Isp.Kde pracovali do 20.00.To bolo jedno stastie bo by som tam musel spat do rana a vybavovat vsetko znova.Esteze my pomohol v motani po Prahe 100rm inak by som bol v peknej P..I ](*,) ](*,) Ale asi to budem muset podstupit znova kedze pekne kombi na SK nieje a v CZ mam jedno vybrate tak sa asi znova prejdem esteze len na Moravu [-o< ...
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 20. Septembra 2011, 13:59

kua a na keru mariu je treba prevozne spz, ked to nepodje po vlastnej osi??
wtf?
good luck drako
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dracik.bmw
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 14:58

voMacK napísal:
kua a na keru mariu je treba prevozne spz, ked to nepodje po vlastnej osi??
wtf?
good luck drako

Dikes ak sa podary tak bude new pribeh :wink: Sak to ze preto som chcel riesit vozik ze nemusim davat lowe za prevozky dam lowe za naftu a mam pokoj ale vidim ze to radsej dovezem po svojich kedze to nieje velka dialka a mam pokoj.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 20. Septembra 2011, 15:41

jj cesi to inak nevedia odhlasit, iba na prevozky,
ale aspon pri tom nemusi byt auto..
ja som sa previezol do CZ kvoli tomu aby som ho odhlasil, ale inym autom.

este to budes mat vesele s poistkou. u nas ani v CZ sa myslim kratkodobe poistky nerobia.
neviem ako tu poistku potom zrusis ak sa rozhodnes auto neprihlasit.
ja som autom nejazdil, ale pepici na urade ze ci mam poistku uzavretu,
ja ze jasne, v aute som ju zabudol, tag som utekal do auta rychlo vypisovat bielu kartu..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

dracik.bmw
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 16:53

BlackMW napísal:
jj cesi to inak nevedia odhlasit, iba na prevozky,
ale aspon pri tom nemusi byt auto..
ja som sa previezol do CZ kvoli tomu aby som ho odhlasil, ale inym autom.

este to budes mat vesele s poistkou. u nas ani v CZ sa myslim kratkodobe poistky nerobia.
neviem ako tu poistku potom zrusis ak sa rozhodnes auto neprihlasit.
ja som autom nejazdil, ale pepici na urade ze ci mam poistku uzavretu,
ja ze jasne, v aute som ju zabudol, tag som utekal do auta rychlo vypisovat bielu kartu..

No ja ked som bral 2.8mu z CZ tak uz neviem presne ale mal som poistku na mesiac tusim. :-k ..A tym padom ked skonci jej platnost na majitela s CZ tak ja stym uz nic nemam kedze auto bude prihlasene na prevozne znacky a aj poistka bude na provozky.Skoncia prevozky po 2ch tyzdnoch a aj poistka po mesiaci nie..A on kedze predal auto a odhlasil tak je to jedno..A JA POKEDY NEPRIHLASIM AUTO TAK POISTKU DAVAT NEMUSIM.Ja som stoho uz neakej zamotanej.Ale myslim si ze by to tak mohlo bejt.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

swandes
Auto: BMW

Utorok, 20. Septembra 2011, 17:01

Ja som cca pred tyzdnom priniesol bawo za Ciech a vybavenie dokladov bez problemov.
Po podpisani kupn.pred. zmluvy ist na ich urad dopravy,TP odhlasit na mna,velky aj maly TP,urobi si kopie...zalozi,urobit poistku /dal som si na mesiac/ da sa aj menej.Daju ti znacky s nalepkami STK/EK a prasis domov.
No a teraz si to riesim tu na SK.Behacky no pohoda.
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

dracik.bmw
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 17:05

Ale tu zase pisu ze mozem dovies auto bez prevoziek na voziku.http://www.sme.sk/c/1980516/ako-doviezt ... bliky.html
Naposledy upravil/-a dracik.bmw v Utorok, 20. Septembra 2011, 17:29, upravené celkom 3 krát.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

dracik.bmw
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 17:09

Swandes 320D napísal:
Ja som cca pred tyzdnom priniesol bawo za Ciech a vybavenie dokladov bez problemov.
Po podpisani kupn.pred. zmluvy ist na ich urad dopravy,TP odhlasit na mna,velky aj maly TP,urobi si kopie...zalozi,urobit poistku /dal som si na mesiac/ da sa aj menej.Daju ti znacky s nalepkami STK/EK a prasis domov.
No a teraz si to riesim tu na SK.Behacky no pohoda.

A ked ma to auto STK a EK platnu tak nemusis ist na STKacku v CZ?.Poistku si vybavis potom ako prehlasi papiere na teba.Prides naspet a da ti tabule.Spravne som pochopil.Mne bude stacit poistka na mesiac kedze budem doma len 3 tyzdne.Potom to prepadne a auto bude aj tak v garazi celu zimu az do jari.A potom by som si ho prihlasil na SK znacky kedze by som zbytocne daval za poistku ked pol roka by stalo v garazi nepohnute. :roll: ..Uschovane pekne pod plachtou :twisted:Ale asi sa radsej pojdem opitat u nas na D.inspektorat ci mozem auto prihlasit aj neskor.
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

swandes

Streda, 21. Septembra 2011, 08:56

dracik.bmw napísal:
A ked ma to auto STK a EK platnu tak nemusis ist na STKacku v CZ?.Poistku si vybavis potom ako prehlasi papiere na teba.Prides naspet a da ti tabule.Spravne som pochopil.Mne bude stacit poistka na mesiac kedze budem doma len 3 tyzdne.Potom to prepadne a auto bude aj tak v garazi celu zimu az do jari.A potom by som si ho prihlasil na SK znacky kedze by som zbytocne daval za poistku ked pol roka by stalo v garazi nepohnute. :roll: ..Uschovane pekne pod plachtou :twisted:Ale asi sa radsej pojdem opitat u nas na D.inspektorat ci mozem auto prihlasit aj neskor.

Presne ako pises.
"ked ma to auto STK a EK platnu tak nemusis ist na STKacku v CZ"
ides u nich CZ na urad,daju ti tam tabule na ktore ti daju nalepky STK/EK vyrazia ti dierky na prevozky...ich platnost a veselo ides domov.
Potom na SK Urad dopravy,rec.fond,vypisat tlacivo,urobit KO,ak mas cesku STK nemusis to tu robit no musis mat z CZ protokol o STK/EK.Potom ak mas toto hotove ist spat na dopravu dat im doklady cakas cca 2-3 dni,daju ti papiere pre policiu a vybavujes to dalej tam.
Cize poistku,doklad z dopravy,znacky tam odovzdavas+ziadost a kolky.

Hadam som na nic nezabudol :lol:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 21. Septembra 2011, 09:51

ja som mal auto uz doma na CZ znackach, takze poistku som ani nepotreboval.
mno a ked som to zhanal pred 3/4 rokom, tak na SK kratkodobu nikto nerobil
a v CZ v dedine zhanat poistovnu a taku co robi kratkodobu na to som nemal cas..

uz za tie prevozky ktore som nepotreboval som zaplatil 30.- E a este k tomu zbytocna cesta na CZ,
to iste plati pre dovoz na voziku - zbytocne znacky a zbytocna poistka.
v nemecku by majitel odhlasil auto a hotovo.

inak samozrejme plati co si napisal.

nepamatas nahodou kolko stala ta mesacna ?

dracik.bmw napísal:
No ja ked som bral 2.8mu z CZ tak uz neviem presne ale mal som poistku na mesiac tusim. :-k ..A tym padom ked skonci jej platnost na majitela s CZ tak ja stym uz nic nemam kedze auto bude prihlasene na prevozne znacky a aj poistka bude na provozky.Skoncia prevozky po 2ch tyzdnoch a aj poistka po mesiaci nie..A on kedze predal auto a odhlasil tak je to jedno..A JA POKEDY NEPRIHLASIM AUTO TAK POISTKU DAVAT NEMUSIM.Ja som stoho uz neakej zamotanej.Ale myslim si ze by to tak mohlo bejt.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

swandes

Streda, 21. Septembra 2011, 10:08

Prave pozeram tu poistku.
Mam ju od 13.09.2011 do 12.10.2011 tkzv. kratkodobe pojisteni.
Tato poistka rocne stoji- 10676 kč
Ja som platil 877 kč cize cca 35€

dracik.bmw
Autor témy

Streda, 21. Septembra 2011, 10:25

No tak to by teda malo bejt v pohode pretoze auto ma STK,EK aj tu ich Eko dan platnu.Len budem musiet zistit na SK ci mozem auto prihlasit aj po pol roku kedze to nebudem chciet prihlasovat hned.Aby som nemal neaky problem lebo slovenske urady si zmyslia hoci co kkti.Aby potom odomna nepitali nezmyselne papiere.Bo neviem co je natom pravdy ze ked to clovek neprihlasi do 30dni ze musis predlozit neaky papier ze preco si to neurobil a to by som predlozil ze som dlhodobo mimo SK pracovne.Ale radsej sa pojdem opitat nech nemam potom stress.Bo by som pojazdil iba 3tyzdne co budem doma pokedy budu platit znacky a poistka z CZ.A potom auto papa do garaze.A prihlasenie v marci. :twisted:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex

macik
Auto: bicykel
Kraj: Banskobystrický

Streda, 21. Septembra 2011, 16:39

nemusis ho prihlasovat hned.vpohode ho daj do garaze a ked budes uz na jar doma tak pojdes na KO a noproblemo prihlasia...
E46----330d po fajseeee----ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných