... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

pekino
Autor témy
Auto: bmw 320d
Kraj: Bratislavský

zadne dvere na touringu obmedzena funkcnost

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:45

Caute,

Chcel by som sa opytat ci by mi nevedel niekto poradit mam problem so stieracom ostrekovacom a otvaranim iba skla na mojom kufri.
Siterac sa sice zapne ale prejde tak mozno do stvrtky s velmi pomalym tempom a potom prestane fungovat vsimol som si ze mi uz ani zadny ostrekovac nejde a neda sa mi otvorit priaom cez gombik pod stieracom ani sklo na kluci ale funguje. Nemate niekto skusenost s podobnym problemom alebo neviete co by to mohlo sposobovat. a este ku vsetkemu sa mi roztrhli lanka na zadnom stahovani okien a ci nahodou niekto nema na predaj len cisto kolajnice s lankami motorcek je v poriadku a ak by tam bola cena ide o zadne prave dvere.

Dakujem

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: zadne dvere na touringu obmedzena funkcnost

Pondelok, 19. Septembra 2011, 21:42

Nazdar...to ze ti ide stierac iba do polky a aj to velmi pomaly znamena, ze mas zadrety cap na stieraci. Toto iste som mal aj ja. Motor stieraca sa vypne pri zatazi, aby nezhorel. Kedze je stierac zazraty, ma velky odpor a motor ho neutiahne... Keby sa ti dalo otvorit iba okno velmi jednoducho to vyskusas. Stierac musi ist lahucko a proti samovolnemu otacaniu ho drzi v podstate iba pritlak gumicky. To ze ti nefunguje ostrekovac a otvaranie skla veru neviem. Funguje ti motorcek ostrekovaca? Pocujes ho hucat? Ak ano , bud nemas kvapalinu alebo mas vypadnutu hadicku, ale to by ti vytekala kvapalina niekde mimo...

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Utorok, 20. Septembra 2011, 10:51

s tym oknom napis na Martin46, ma na to opravne sady
ten stierac opravis ako ti pisal, je pridrety, rozbrat vycistit...
ten ostrekovac mozes mat problem s motorcekom pri nadrzke vzadu, alebo je upchaty, zistis tak ze odpojis hadicku a ak potece ...
a to otvaranie mozes mat vadny motorcek, alebo tiez zaseknuty...
treba to odskusat od kraja...
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

pekino
Autor témy
Auto: bmw 320d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 20. Septembra 2011, 16:45

vdaka za info vyskusam to a uvidime ci sa mi to podari rozchodit a najhorsie je ze teraz este aj prsi a ten stierac som uz skusal a iseil velmi tazko takze to budem muset veru rozobrat a vycistit dakujem za tipy :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 2 neregistrovaní