luky2208 napísal:Pokial sa nemýlim tak compact ma ini diferencial ako sedan a tour tak aj preto može byť ten pocit a aj skutočný tah iný . Mám compacta aj touringa a v oboch je motor 318tds najprv som mal čipnuteho len toura a ten seriový compact išiel len o kusok horšie. Teraz som dal čipnuť aj compact a neda sa to porovnať je to oproti touringu ako motokara

. A dalšia vec ked idem po dialnici tak na toure ukazuje otačkomer 3000ot a idem 130 pokial na compacte pri 3000 idem 140 aj kusok cca 142 . takže 323 compact musí byť strela jak hovado

.
PS: pohraval som sa z myšlienkou 325tds + čip do compacta

A ktomu čipu na 316i asi by sa trocha zmenil priebeh otačok, šlo by to rýchlejšie dohora ale bolo by to zanedbatelné.
Trocha to treba poopravit. Ak je v tom compacte rozvodovka s diff taka, aku popisujes, teda pri rovnakej rychlosti ako na touringu ma nizsie otacky, to znamena ze je do pomala, ma tazsi celkovy prevodovy pomer v rozvodovke, za predpokladu teda, ze su obe prevodovky rovnake.
To znamena, ak das tu rozvodovku s diffom do touringu, bude to chodit lenivsie, cize to ze compact ide lepsie tou rozvodovkou s diffom sposobene neni, prave naopak, ak by boli auta rovnake, tak s rozvodovkou z compacta pojde totozne auto horsie, ako s rozvodovkou z touringu, za predpokladu , ze je vsetko ostatne rovnake.
Ale je to celkom logicke, touring ma o nejake to kilo navyse, cize ten motor aby vladal s tazsou karoseriou hybat porovnatelne, dostal lahsi celkovy prevodovy pomer, alebo inak povedane do rychla, ze ho rychlejsie vytocis.
Co sa tyka porovnania M52ky a M50ky, treba si uvedomit, ze su to generacne rozdielne motory, taktiez M52B25 a M50B25 pojdu inac, nakolko aj ked ta M52ka ma nizsi vykon, tocivy moment je ale rovnaky a u M52ky dokonca polozeny nizsie, 4700 u M50 voci 3950 u M52. Preto v rovnakej kasni moze ist 323i porovnatelne, a mozno aj lepsie ako 325i.
Podla ETK ma naozaj hlavu ako B28, dokonca ale aj e34ka s M50 motorom od septembra 94 ma rovnaku hlavu, co je zaujmave.
Nur Original ist Legal.