... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

a je tam vyfuk supersprint (od polovice vyfukoveho potrubia) ci to s tym nic nema?
 a je tam vyfuk supersprint (od polovice vyfukoveho potrubia) ci to s tym nic nema? ja mam sportove zvody ruruod nich az do zadu a seriovy tlmic ktory sa chysta kazdu chvylku nahradit doma vyrabany podla schem inych tlmicov ale smrad mam aj ja vecsi lebo ako som spominal ja tam zas katalizator nemam ak ho tam ty mas moze byt poskodeny..auto bez katalizatora smrdi viacej ..prirovnal by som to k naftaku ak vies ocom hovorim
 ja mam sportove zvody ruruod nich az do zadu a seriovy tlmic ktory sa chysta kazdu chvylku nahradit doma vyrabany podla schem inych tlmicov ale smrad mam aj ja vecsi lebo ako som spominal ja tam zas katalizator nemam ak ho tam ty mas moze byt poskodeny..auto bez katalizatora smrdi viacej ..prirovnal by som to k naftaku ak vies ocom hovorim 
											 to bude asi drahe, co?
 to bude asi drahe, co? 

tak isto asi aj katy uz maju nieco za sebou, 16 rokov a 230 000 km je dlha doba
 tak isto asi aj katy uz maju nieco za sebou, 16 rokov a 230 000 km je dlha doba 

gerente napísal:http://www.primavyfuky.cz/vyfuky/BMW/318i/1.8/02006070/
ked si to preratas tak to na eura vychadza 244 eur a dovezu ti to na slovensko zdarma.je to sice len bosal a nie original bmw,takze posudit to musis sam. ja som odtial bral na compact zadny diel vyfuku a vysiel ma 83 eur a na slovensku sa cena pohybuje od 90 vyssie
ViktorDDD napísal:
a ten výfuk si bral bosal alebo poľský? ako to bolo s kvalitou? lebo ako pozerám tak sú tam celkom super ceny, asi od nich objednám tiež