... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

hrto777
Auto: E38
Kraj: Trenčiansky

Re: e38 730d: geometria (S-EDC)

Streda, 25. Mája 2011, 15:01

Presne tak ako pise Lopo ,je to genuine BMW Cislo podla ,ktoreho mas hladat ti tu napisal tiez Ak to nemozes zohnat tu ,nie je problem to objednat v DE alebo USA Ci to ale objednas tu v BMW alebo u niekoho vonku ,zazracny rozdiel v cene ,pri tych dvoch tlmicoch ,by som necakal

Blondak
Autor témy
Auto: 725tds

Streda, 25. Mája 2011, 17:48

hmmm ako vediet tuto skutodnosť pri kupe isto ma to ovplivni ale to je teraz zbytocne. V bavarii ich objednaju tam problem neni cize objednavavie z nemecka ci usa nehrozi. Ale pravdu povediac nechce sa my vysoliť 750e za jeden tlmič. Na 7er.cz som nasiel typka co ma celu sadu tychto tlmicou. Tak hnet ako sa mi podari regnuť, ho kontaktujem. Ešte taka drobnosť. Ked v etk pisu vyroba ukoncena to znamena ze to nikto uz nevyraba a predava sa so skladov? Ziadna druhovyroba?

Lopo

Štvrtok, 26. Mája 2011, 07:46

BMW druhovyrobu vobec neriesi.... vyroba ukoncena znamena, ze BMW prestalo vyrabat tento diel a su uz iba skladove zasoby, (pri normalnych dieloch to ze BMW nieco nevyraba neznamena, ze to nie je v druhovyrobe - to sa bohuzial tychto tlmicov netyka)

a co sa tyka tlmicov... stale si tam mozes hodit obycajne tlmice a mas to lacnejsie... v tomto problem ziadny nie je - teda az na to, ze ak ze sa budes vozit v sedme bez EDC zistis aky velky je to rozdiel :) viem ze je to drahe, sam ich mam a ticho trpnem kedy mi odidu, no kazdy uz si musi zvazit sam, ci mu tieto naozaj super tlmice stoja za taku cenu
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Blondak
Autor témy

Piatok, 1. Júla 2011, 14:46

Tak len pre info po snahe zohnať nejake jazdene predne tlmiče (zo zadnimy neni problem) original pre 725-740i nie pre 750i som sa rozhodol že idem do klasickych tlmičou. Privytam od vas akekolvek rady, nazory a odporučania i ked sice ešte neviem ani aku značku tam dam. Rozmyšlal som že do zadu niečo lacnejsie a do predu zase kvalitnejšie. Čo sa tyka edc da sa nejako vypnuť kôli tomu aby nehlasilo chybu? Dakujem za nazory a rady

Blondak
Autor témy

Sobota, 13. Augusta 2011, 18:31

trochu to tu ozivujem. Zase :)
tlmice su vonku a nahradil som ich seriami B4 od bilstainu. Zadne som menil na kompletku so vsetkim. V predu som pouzil vsetko povodne len tlmic sa menil a pasovalo. Bolo tam par odlisnosti ale islo to do kopi. Konektori som iba poodpajal a bc sa mi sam hodil do talianskeho jazyka. Kedze mam vadne pixeli na dyspleji tak som to nerozlustil ale ked som ho prehodil naspet do nemeckeho minutku si popiskal a uz nevypisuje absolutne nic.

Co sa tyja konfortu jazdy neni to ziadna katastrofa. Je to nieco tuhsie a trochu viac citit nerovnosti na ceste ale kludne sa to da. Mozno nejakemu fajnsmekrovy by to prekazalo ale ja som v celku spokojny. Jedine so sa stratilo je samozrejme sport rezim a potom ten hupavy posit ako by sa clovek viezol v kocariku.

Co sa tyka tych edc tlmicov ten jeden predny bol uplne na sr.cky. Ostatne tri su este dobre ale neviem co s nimi. Zatial som volal do troch firiem na repas ale ani jedna to nerobila. Skusim pohladat este dalsie firmy, obvolat to a ak nic tak tie dobre predam. Ak bude o ne zaujem. Ak nie pojdu do srotu.

Blondak
Autor témy

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 08:20

ak by mal o ne niekto zaujem su nainzerovane v nahradnych dieloch

hacker
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 08:45

Stalo sa vám niekomu, že na zadnej náprave nešla správne zoštelovať zbiehavosť? Mám po výmene všetkých zadných ramien zadné kolesá stále mierne rozbiehavé a kamarát mi tvrdí že to je celkom bežné. e38 730d s edc.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných