... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

ivangaspar
Autor témy
Auto: BMW E36 318 TDS tour
Kraj: Trenčiansky

Zablokovany imobilizer

Nedeľa, 4. Septembra 2011, 09:48

Poradte: Isiel som nastartovat kontrolky sa rozsvitia aj zhavenie ale nepotoci ani starterom a ani roztiahnut sa neda zablok. privod nafty a nesvieti ani ukazovatel vonkajs. teploty ani cas a spinace na klimu a vnutorny obeh vzduchu blikaju uz mi to raz spravilo ale ked som sa pohrabal v poistkovej skrini sato spravilo. Teraz to nejde vobec. Moze byt zla RJ imobilizeru poradte co s tym a co to stoji. Dik

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: Zablokovany imobilizer

Pondelok, 5. Septembra 2011, 09:04

na prvej 316i E36 97" sedan sa mi to stalo, otocim kluc a nic... vsetko svieti ale starter neotoci.. skusal som aj ostatne kluce , nic...
v servise (nie origo bmw) mi vymenili ten kruzok okolo spinacky (primac imobilizeru), potom este nejaky kabel medzi tymto kruzkom a RJ (EWS), co sluzi na zosilnenie signalu...
ked ani to nepomohlo, povedali ze EWS - rj imobilizeru, ze treba objednat a nakodovat...
..to je story sama o sebe ako mi pokazili 3 nove EWS lebo to nevedeli nakodovat..nebudem rozpisovat...
nasral som sa a auto som odtiahol do BMW servisu, kde mi za 150€ aj s pracou objednali dalsiu EWS (je to na obciansky) a nakodovali to.. odvtedy vsetko bez najmensieho problemu..
ta EWS je POD kastlikom, netreba davat dole kastlik... v takom boxiku zasunuta, cca 10x6 cm.. nepametam si , ale mam pocit ze moja bola seda alebo zlta...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

ivangaspar
Autor témy
Auto: BMW E36 318 TDS tour
Kraj: Trenčiansky

Re: Zablokovany imobilizer

Pondelok, 5. Septembra 2011, 19:02

Tak uz to mam hotove mechanik mi nasiel manika ktory to spravil stalo ma to 160e zobral si riadacku nieco v nej spravil namontoval naspat a uz to ide. Dik za tvoj prisp.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných