... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Ventilator

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 11:21

lubosnl napísal:
Uz to mam vyriesene... Kazdy mi hovoril,ze to je klimovy chladic ... pritom tam mam len jeden chladic. Objednal som nahradu klimoveho chladica, prehodil som riadiacu jednotku z klimoveho chladica na stary chladic "motora" a ide to.

dakujem za rady .

stalo ma to total ....103 euro. praca:0 euro

napises odkial si kupil tu nahradu?

lubosnl
Autor témy
Auto: bmw 320d 100kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 18:11

Kupil som to u predajcu autosuciastok pri Ziline kde je majitelom sesternica s manzelom a dali mi 55% zlavu.

preto ma to vyslo lacnejsie.

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)

Piatok, 2. Septembra 2011, 14:34

otazocka na zaklade coho sa vlastne vrtula chladica roztoci??? mam vymenenu RJ no mam tusak ze ziadna zmena lebo ventilator aj ked je motor zohriaty tak sa netoci :-k

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Septembra 2011, 15:27

Kubo320d napísal:
otazocka na zaklade coho sa vlastne vrtula chladica roztoci??? mam vymenenu RJ no mam tusak ze ziadna zmena lebo ventilator aj ked je motor zohriaty tak sa netoci :-k

mas RJ z diesla? nemam overene ale zevraj je to dost dolezite ci je z benzinu alebo dieslu, inak reaguje na PWM pripadne moze byt aj ta tvoja vymenena RJ na prd ;)

Kubo320d

Piatok, 2. Septembra 2011, 15:38

nic uz to tak necham hadam cez donovaly nebude problem no a dam to kuk mechanikom co mi robia s autom nech sa na to pozru

Kubo320d

Piatok, 2. Septembra 2011, 21:28

takze ventilator mi toci aj ho vypne ked ma lenze sa mi neotvaraju tie klapky za nim musel som vytiahnut tu tlakovu hadicku a ostali otvorene takze bude zrejme niekde tam chyba no neviem co ovlada ten tlak v hadicke lebo zbytocne sa vetrak toci ked su klapky zatvorene a neviem ci s tym ma nieco spolocne ta RJ inak je to s dizlaku 2002 cize faceliftoveho co by nemalo vadit kedze ja mam rv99 ci??

Kubo320d

Pondelok, 5. Septembra 2011, 15:46

chlapi vie mi niekto opisat princip fungovania tejto somarinky?? je to diel c 9. tak zhruba viem ze to taha vzduch do seba ako vysavac a ked prestane tak sa klapky otvoria ale na zaklade coho to prestava tahat ten vzduch :? skumal to uz niekto?? inak mam to dost zaoxidovane (ale funguje to lahko)nema tam byt v tej hadicke co do toho ide voda??
Prílohy
MjkwODBfcA==.png
MjkwODBfcA==.png (88.68 KiB) 433 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných