... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
palicko25 napísal:Fakt neviem co s tym je.Zajimave je ze nic nebucha.Aj pri malinkej nerovnosti trhne volantom-bez buchotu.
palicko25 napísal:Tento tyzden idem na geo.Uz som tam raz bol,ale mechanikovy co ju mal robit sa zdala cudna jedna vec.Pred geo dal auto na hever a zacal skusat vole-takou tycou a zostal v pomykove.Ked sa zapacil na rameno a otoc tak sa koncovy cap (krajny) pohol hore a dolu.Vlasne ani nie samotny cap ale cele to puzdro v ktorom je cap v ramene.Robia to obe strany-otazka teraz znie-ma to tak fungovat?
palicko25 napísal:Chalani nemohlo by to robit servo cerpadlo?Dnes som bol u kamosa (on ma 320d) a ide mu ovela lahsie volant a ovela menej je citit nerovnosti cesty na volante.Ked sme otvorili pri nastartovanom motore jeho vicko od serva tak bolo jasne viditelne ako sa hladina hybe-doslova ten olej spliechal.Potom som nastartoval ja-otvorili sme vicko a nic,hladina oleja bola kludna aj pri otacani volantu-podotkynam ze remanica je nasponovana a servo sa toci.Je to OK?
palicko25 napísal:Presne tak.Aj ja uz do toho auta sadam s nechutou.Fakt sa tu nikto nenajde co by sa na to pozrel???Prosim.