... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

brixi
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Bratislavský

Aky je rozdiel medzi lepiacimi sadami ?

Sobota, 3. Septembra 2011, 14:12

Vie mi niekdo objasnit aky je rozdiel medzi lepiacimi sadami http://www.zimne-snehove-retaze.sk/prod ... h-aut.html a http://www.pixmania.sk/sk/sk/2199461/ar ... re-au.html ? Teda okrem vyrazne rozdielnych cien. Ide mi o to, ze chcem kupit samozrejme tu lacnejsiu ale je mi to podozrive.

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Aky je rozdiel medzi lepiacimi sadami ?

Sobota, 3. Septembra 2011, 16:57

dobre ze si sa rozhodol pre SLIME pocul som na to velmi dobre recenzie a sam som si kupil tu tekutinu... kompresor som si kupil uz skor...

tak rozdiel je tam taky ze ta prva je pre zeny :) cize neriesis len namontujes na ventil a samo si nastrieka tekutinu a aj natlaci vzduch

a druha je taka ze musis ty to tam nastriekat a potom natlakovat pneumatiku.... a predpokladam ze tam bude aj rozdiel v obejme tekutiny... mensie okolo 300ml su do 16tky... a potom na 17tku a vyssie ti treba vacsi objem kvapaliny aspon tak som sa to docital davnejsie ked som vyberal pre seba lepiacu sadu
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

brixi
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Bratislavský

Re: Aky je rozdiel medzi lepiacimi sadami ?

Nedeľa, 4. Septembra 2011, 06:50

dobre ze si sa rozhodol pre SLIME pocul som na to velmi dobre recenzie a sam som si kupil tu tekutinu... kompresor som si kupil uz skor...

tak rozdiel je tam taky ze ta prva je pre zeny :) cize neriesis len namontujes na ventil a samo si nastrieka tekutinu a aj natlaci vzduch

a druha je taka ze musis ty to tam nastriekat a potom natlakovat pneumatiku.... a predpokladam ze tam bude aj rozdiel v obejme tekutiny... mensie okolo 300ml su do 16tky... a potom na 17tku a vyssie ti treba vacsi objem kvapaliny aspon tak som sa to docital davnejsie ked som vyberal pre seba lepiacu sadu

Prave ze u tej druhej som si precital, ze sa s nou pracuje rovnako ako s prvou. A pri tom rozdieli cien je to zvlastne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných