... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
atticus
Autor témy
Auto: Ford Focus 1.6
Kraj: Bratislavský

e46 320i

Pondelok, 29. Augusta 2011, 17:47

Zdravim. Chcel by som sa spytat. Po dlhsom hladani a testovani som si konecne nasiel karu, ktora by mi mohla vyhovovat. Bol som dnes kuknut, vyskusat a mam o nu velky zaujem. Ma dve take pre mna vaznejsie chyby, ktore mi robia vrasky na cele. Prva je ze radiaca paka je "volna" do pravej strany. ( ziaden odpor medzi neutralom a pohybom doprava ). Stupne sa inak radia bezproblemovo. Majitelovy to neprekaza. Ale stalo sa mi pocas jazdy ze mi paka volnostou tahala rovno do 5ky.

Myslite ze je to nieco vazne? Co to moze sposobovat?

A dalsi problem je svietiaca kontrolka airbagu. Tam mi bolo povedane ze je to zapricinene nejakym cidlom pod sedadlom spolujazdca. ( ohadovana oprava podla majitela 40€). To by snad nebol problem.

Nasiel by sa mozno niekto z BA kto sa do toho vyzna o nieco viac ako ja a vedel by to omrknut odbornejsie za nejaku prijatelnu sumu?

Dik moc

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: e46 320i

Pondelok, 29. Augusta 2011, 18:18

Mas SS. Napis Semtexovi alebo rovno zober auto k nim ak je v BA

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Pondelok, 29. Augusta 2011, 18:35

Ako pise ekofresh, snimac airbagu riesi semtex na pockanie a ta kulisa paky je standartna vec jedneho capiku v prevodovke pri 5kvaltoch v BMW. Odporucam to nechat vymenit az ked budes nieco riesit aj dalsie s prevodovkou, napr. menit spojku, same ta to vyjde kvoli demontazi prevodovky zbytocne draho

atticus
Autor témy

Pondelok, 29. Augusta 2011, 18:37

:wink: :wink: Dik moc za pomoc. Napisal som PM.

atticus
Autor témy

Utorok, 30. Augusta 2011, 09:44

Este by ma zaujimala jedna vec. Da sa pri prepise auta v okrese ( auto je uz prihlasene v BA ) menit aj SPZ vozidla? Na moj vkus znacka BA 300 dost vycnieva.

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Utorok, 30. Augusta 2011, 09:59

podla mna sa to neda. Jedine nahlasit ich stratu alebo poskodenie. Potom sa za to cvaka. Taku banalitu by som vobec neriesil lebo dojdes na DI a dostanes BL 300 a potom co :mrgreen:

civic66

Utorok, 30. Augusta 2011, 10:15

atticus napísal:
Zdravim. Chcel by som sa spytat. Po dlhsom hladani a testovani som si konecne nasiel karu, ktora by mi mohla vyhovovat. Bol som dnes kuknut, vyskusat a mam o nu velky zaujem. Ma dve take pre mna vaznejsie chyby, ktore mi robia vrasky na cele. Prva je ze radiaca paka je "volna" do pravej strany. ( ziaden odpor medzi neutralom a pohybom doprava ). Stupne sa inak radia bezproblemovo. Majitelovy to neprekaza. Ale stalo sa mi pocas jazdy ze mi paka volnostou tahala rovno do 5ky.

Myslite ze je to nieco vazne? Co to moze sposobovat?

A dalsi problem je svietiaca kontrolka airbagu. Tam mi bolo povedane ze je to zapricinene nejakym cidlom pod sedadlom spolujazdca. ( ohadovana oprava podla majitela 40€). To by snad nebol problem.

Nasiel by sa mozno niekto z BA kto sa do toho vyzna o nieco viac ako ja a vedel by to omrknut odbornejsie za nejaku prijatelnu sumu?

Dik moc

Nejedna sa nahodou a tuto 320i http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320i-id2696518.html

atticus
Autor témy

Utorok, 30. Augusta 2011, 10:31

nie nieje to ona :) no jo neriesit to ... ale ked viem ze su chory ludia, ktory ked taku znacku vidia hned maju tie najhorsie predsudky :roll:

xcubus

Streda, 31. Augusta 2011, 10:46

myslim ze s tou znackou sa to neako da...znamemu ukradli SPZku a neplatil za stratu, ale bolo to tusim odhlasene a prihlasene znova
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných